Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă

Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy, a născut miercuri seara o fetiţă, la clinica Muette din Paris.

1999 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă

Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei surse din anturajul Carlei Bruni-Sarkozy, Prima Doamnă a născut în jurul orei "19.00-19.30 (20.00-20.30, ora României) şi totul a fost bine".

"Deocamdată nu se cunoaşte prenumele fetiţei", a declarat o altă persoană apropiată Primei Doamne.

Este pentru prima dată în istoria Franţei când un preşedinte aflat în exerciţiu devine tată. Palatul prezidenţial a anunţat anterior că nu va comunica pe tema naşterii acestui copil.

Preşedintele Nicolas Sarkozy a fost în cursul după-amiezii, timp de o jumătate de oră, la clinica Muette, unde soţia sa a fost internată miercuri dimineaţă.

El a mers ulterior la Frankfurt, unde a participat la o reuniune cu cancelarul german Angela Merkel.

Sarkozy a părăsit Germania la începutul serii şi a sosit la ora 23.00 (24.00, ora României) la clinică.

Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu Carla Bruni, fost model, devenită apoi cântăreaţă, la 2 februarie 2008, la câteva luni după divorţul din 2007 de Cecilia Sarkozy.

În vârstă de 56 de ani, el are trei fii cu cele două foste soţii ale sale (Pierre, 26 de ani, Jean, 25 de ani, şi Louis, 14 ani). El are de asemenea un nepot, Solal, fiul lui Jean, născut în ianuarie 2010.

Carla Bruni-Sarkozy, în vârstă de 43 de ani, are un fiu în vârstă de 10 ani, Aurelien, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphael Enthoven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici