„Conducătoarea” familiei Kardashian şochează din nou: Cum a venit îmbrăcată la un eveniment caritabil | FOTO

Kim Kardashian, soţia cântăreţului Kanye West, este deja cunoscută pentru îmbrăcămintea provocatoare, dar de data aceasta s-a depăşit pe sine însăşi. Kim Kardashian s-a prezentat cu o rochie „exagerat” de decoltată, la o gală din New York, news.com.au.

5218 afișări
Imaginea articolului „Conducătoarea” familiei Kardashian şochează din nou: Cum a venit îmbrăcată la un eveniment caritabil | FOTO

„Conducătoarea” clanului Kardashian şochează din nou: Prezentă la un eveniment pentru SIDA

Vedeta de televiziune, Kim Kardashian, a întors privirile la un eveniment din New York, unde şi-a făcut apariţia pentru a susţine strângerea de donaţii pentru SIDA. Star-ul emisiunii „Keeping Up With the Kardashians”, în vârstă de 38 de ani, a purtat o rochie neagră, lungă până în pământ cu un decolteu până la stomac.

Evenimentul, numit „amfar Gala”, are o tinuţă strictă de black tie şi este organizat anual pentru strângerea de fonduri pentru cercetare în domeniul HIV şi SIDA.

Kim Kardashian West a pozat pentru paparazzi alături de sora sa, Kourtney, în vârstă de 39 de ani. Aceasta a purtat şi ea o ţinută provocatoare, iar criticii de modă susţin că cele două s-au coordonat pentru că şi Kourtney Kardashian a atras priviri cu decolteul său provocator. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici