Posibilă răsturnare de situaţie în cazul lui Quaden Bayles, băiatul hărţuit pentru nanism. Unele voci susţin o teorie care ar putea schimba întreaga poveste / Dovezile care contrazic detractorii

  • Clipul postat de mama lui Quaden Bayles, un băieţel de nouă ani hărţuit pentru nanism, a devenit viral
  • Povestea lui a atras atenţia vedetelor de la Hollywood care s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri
  • Suma de peste 350.000 de dolari care s-a strâns din donaţii a generat diverse conspiraţii care ar susţine că Quaden Bayles e un actor de 18 ani.
6583 afișări
Imaginea articolului Posibilă răsturnare de situaţie în cazul lui Quaden Bayles, băiatul hărţuit pentru nanism. Unele voci susţin o teorie care ar putea schimba întreaga poveste / Dovezile care contrazic detractorii

sursa FOTO: captura video

Clipul devenit viral, în care Quaden Bayles, un băieţel de nouă ani, plânge deoarece este hărţuit pentru nanism, a atras atenţia lumii întregi. O sumă considerabilă de bani a fost colectată pentru copil, în urma unei campanii globale. Cu toate acestea, există voci care susţin că întreaga poevste este o farsă, relatează Insider.

Mama lui Quaden Bayles a mai postat în trecut clipuri despre fiul ei, care au atins un oarecare grad de popularitate. Aceasta a apărut şi la câteva emisiuni de televiziune din Australia pentru a vorbi despre boala de care suferă băieţelul.

Cel mai recent clip cu Quaden Bayles de pe reţelele de socializare a avut un impact neaşteptat şi a strâns peste 24 de milioane de vizualizări.

În urma campaniei iniţiată de actorul Brad Williams s-au strâns 360.000 de dolari de la peste 16.000 de donatori din lumea întreagă. Chiar şi actorul Hugh Jackman şi-a adus contribuţia.

Cu toate acestea, în foarte scurt timp, reţelele de socializare au fost invadate de conspiraţii care susţin că Quaden Bayles este de fapt un actor de 18 ani care a păcălit pe toată lumea.

Una dintre cele mai controversate postări afirmă că Bayles este o celebritate bogată de pe platformele de socializare care şi-a şters pozele de la petrecerea sa de majorat.

 

Pe un site dedicat actorilor şi modelelor, apare şi profilul lui Quaden Bayles despre care se spune că este un băieţel de 8 ani, care suferă de nanism. Apariţia televizată în care este menţionat, e emisiunea matinală din 2015, în care a apărut alături de mama sa.

 

Quaden Bayles a mai apărut într-o emisiune despre viaţa australienilor aborigeni. Producţia repectivă îl urmăreşte pe Quaden care se pregăteşte să sufere o operaţie pe creier şi la coloana vertebrală.

Dovezile care atestă că Quaden Bayles este de fapt un băieţel de nouă ani, constau şi în faptul că mama sa a postat pe reţelele de socializare evoluţia fiului ei, de când acesta avea o vârstă foarte fragedă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici