Cum a sărbătorit Traian Băsescu Crăciunul – FOTO

Traian Băsescu a lăsat politica de-o parte de Crăciun şi a petrecut sărbătorile alături de familie. Fostul preşedinte a postat pe reţelele de socializare o fotografie alături de cei trei nepoţi ai săi.

725 afișări
Imaginea articolului Cum a sărbătorit Traian Băsescu Crăciunul – FOTO

Cum a sărbătorit Traian Băsescu Crăciunul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În imaginea de pe Facebook, Traian Băsescu apare alături de cei trei nepoţi ai săi, Sofia Anais şi Traian, copiii Elenei, şi Radu, băiatul Ioanei. Fostul şef al statului a postat alături de fotografie, mesajul: ”Cu nepoţeii de Crăciun. Ce bucurie!!”, iar fotografia este plasată în Bucureşti, semn că familia Băsescu nu a mers la munte de Crăciun, aşa cum a făcut în anii trecuţi.

În fotografia făcută în faţa bradului de Crăciun, Traian Băsescu îl ţine în braţe pe fiul cel mic al Elenei, Traian, şi o ia de mână pe Sofia Anais, în timp ce Radu, fiul Ioanei Băsescu, îmbrăcat în costum popular, îi zâmbeşte celui care face poza. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici