Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din "Salvaţi de clopoţel", a fost arestat

Actorul Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul de televiziune "Salvaţi de clopoţel/ Saved by the Bell", a fost arestat după ce a înjunghiat un bărbat cu un briceag, vineri, într-un bar din oraşul Milwaukee din statul american Wisconsin, informează Reuters.

3671 afișări
Imaginea articolului Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din "Salvaţi de clopoţel", a fost arestat

Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din "Salvaţi de clopoţel", a fost arestat (Imagine: www.tmz.com)

Dustin Diamond, în vârstă de 37 de ani, şi iubita lui au fost arestaţi la puţin timp după ce au fugit din acel bar, Grand Ave Saloon, aflat într-o suburbie a oraşului Milwaukee, Port Washington, în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, a raportat poliţia locală.

Site-ul TMZ.com, specializat în publicarea de informaţii despre celebrităţi, a publicat o înregistrare video care îi arată pe Dustin Diamond şi iubita lui în timp ce se certau cu un alt cuplu, care îi fotografiase fără permisiunea lor. Cearta a escaladat, iar poliţia a fost chemată la faţa locului după ce actorul a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe acel bărbat.

Bărbatul înjunghiat de Dustin Diamond a primit tratament împotriva unor răni care nu îi pun viaţa în pericol şi îşi petrece convalescenţa la domiciliu, afirmă Poliţia din Port Washington.

Dustin Diamond a fost arestat pentru port ilegal de armă albă şi punerea în pericol a siguranţei unui cetăţean, a precizat Poliţia din Ozaukee County.

Actorul a apărut deja la tribunal, vineri, în faţa unui judecător, care a fixat o cauţiune de 10.000 de dolari. Dustin Diamond va trebui să se prezinte din nou în faţa tribunalului, pentru o nouă audiere, pe 29 ianuarie.

Iubita sa a fost acuzată la rândul ei de tulburarea ordinii publice.

Dustin Diamond a interpretat rolul elevului stângaci, dar extrem de inteligent Samuel "Screech" Powers în sitcomul "Salvaţi de clopoţel", difuzat între anii 1989 şi 1993, care s-a bucurat de o mare popularitate în rândul copiilor şi adolescenţilor.

De atunci, actorul a avut câteva roluri minore în alte seriale de televiziune şi câteva apariţii speciale în producţii TV de tip reality-show.

Dustin Diamond locuieşte în Port Washington din anul 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici