Elena Udrea a pozat în Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Madonna şi Margaret Thatcher - FOTO

Elena Udrea, apare în ediţia de noiembrie a revistei "Tabu". Ministrul Turismului a precizat că a acordat un interviu "foarte viu" revistei, alături de un pictorial care o înfăţişează în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie.

11344 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a pozat în Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Madonna şi Margaret Thatcher - FOTO

Elena Udrea a pozat în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie (Imagine: www.tabu.ro)

Elena Udrea a scris pe blogul personal despre apariţia în revistă, menţionând că a pozat în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie.

"Despre asta şi despre felul în care poţi rămâne femeie chiar creându-ţi o carieră am vorbit într-un interviu pe care l-aş cataloga drept foarte viu, acordat revistei TABU, al cărei nou număr apare mâine. Ca să fac puţin teasing, alături de interviu, veţi găsi şi un mic pictorial cu mine pozând în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie. Pentru că tot se întreabă unele tabloide cum aş arăta brunetă, aveţi ocazia să vedeţi mâine în TABU. Bonus: Puteţi vedea o galerie foto cu "Making of"-ul pictorialului din TABU", a scris ministrul Turismului pe blog.

Pentru revista din luna noiembrie, Elena Udrea este, pe rând, Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Madonna şi Margaret Thatcher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici