Era gras şi sărac. Acum are o viaţă extravagantă şi aruncă 100.000 de dolari pe lună doar pe distracţie - GALERIE FOTO

Încă din timpul copilăriei petrecute în Munchen, Bastian Yotta era obsedat de Baywatch. La 38 de ani, el a ajuns să trăiască viaţa pe care şi-a dorit-o mereu, inspirată de serialul ce povestea aventurile unui grup de salvamari, informează businessmagazin.ro.

11069 afișări
Imaginea articolului Era gras şi sărac. Acum are o viaţă extravagantă şi aruncă 100.000 de dolari pe lună doar pe distracţie - GALERIE FOTO

Era gras şi sărac. Acum are o viaţă extravagantă şi aruncă 100.000 de dolari pe lună doar pe distracţie - GALERIE FOTO (Imagine: businessmagazin)

"Am avut o viziune şi am ajuns să o trăiesc - mi-am creat propriul meu Baywatch, iar prietena mea arată chiar mai bine decât Pamela Anderson", a povestit bărbatul. Dar lucrurile nu au stat mereu aşa: "Cu câţiva ani în urmă eram gras, sărac şi nefericit. Viaţa era principalul meu inamic. Dar am luat decizia să fac tot ceea ce ţine de mine pentru a întoarce lucrurile în favoarea mea. Da, a fost greu. Mi-a fost teamă de eşec. Dar m-am forţat să cred şi să nu uit niciodată unde vreau să ajung."

Yotta a devenit un antreprenor de succes în software şi ţine, de asemenea, cursuri de dezvoltare personală.

Conduc super maşini. Organizează petreceri cu tigri în cuşti şi vor ca 10 femei frumoase să trăiască alături de ei în casa lor din Beverly Hills. Ei sunt Maria şi Bastian Yotta.

GALERIE FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici