Eva Longoria a născut un băieţel | FOTO

Actriţa americană Eva Longoria, vedetă a serialului de succes "Neveste disperate/ Desperate Housewives", a născut primul ei copil, un băieţel care a primit numele de Santiago Enrique, informează voici.fr.

667 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria a născut un băieţel | FOTO

Eva Longoria a născut un băieţel

Informaţia a fost făcută publică în exclusivitate de revista Hola USA !, care a scris că actriţa în vârstă de 43 de ani a născut băieţelul marţi, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Eva Longoria a făcut publică şi o fotografie a ei cu băieţelul ei.

Acesta este primul copil al actriţei şi al cincilea al soţului său, José Antonio "Pepe" Bastón, în vârstă de 49 de ani.

Bastón, preşedinte al Televisa, cea mai mare companie de media din America Latină, a mai avut patru copii cu fosta sa soţie, Natalia Esperón: Natalia şi tripleţii Mariana, Jose şi Sebastian, însă acesta din urmă a murit la câteva zile de la naştere.

Eva Longoria şi mogulul media mexican Jose Bastón s-au căsătorit în mai 2016.

Aceasta este cea de-a treia căsătorie a actriţei după eşecul mariajelor cu actorul Tyler Christopher şi jucătorul de baschet Tony Parker.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives", pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani. Eva Longoria a mai jucat în filme precum "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body" (2008) şi "For Greater Glory: The True Story of Cristiada" (2012). De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011). În perioada 2015 - 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC "Telenovela" şi a fost producător executiv pentru serialul "Devious Maids".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici