Fiul lui Ozzy Osbourne, atacat brutal în plină stradă de un bărbat înarmat cu o şurubelniţă | VIDEO

Jack Osbourne, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat de un individ care mai târziu a încercat să înjunghie ofiţerii de poliţie cu o şurubelniţă. Poliţiştii au confirmat incidentul, transmite People.

1025 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Ozzy Osbourne, atacat brutal în plină stradă de un bărbat înarmat cu o şurubelniţă | VIDEO

Fiul lui Ozzy Osbourne, atacat în plină stradă de un bărbat înarmat cu o şurubelniţă | VIDEO

„Incidentul a avut loc azi dimineaţă pe Bulevardul Ventura. Poliţiştii au răspuns la apel, iar atunci când au sosit, suspectul a încercat să-i înjunghie cu o şurubelniţă", declară un purtător de cuvânt pentru Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

„Suspectul a fost reţinut pentru asalt cu o armă letală asupra unui poliţişt”, spune purtătorul de cuvânt.

Potrivit TMZ, care a raportat pentru prima oară incidentul, Jack Osbourne stătea la terasa unei cafenele din Studio City, atunci când un individ l-a lovit în cap. Investigaţiile preliminare arată că suspectul era un om al străzii.

Poliţiştii l-au găsit mai târziu şi l-au arestat pe suspect, potrivit TMZ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici