FURIE PE FACEBOOK: Anunţul catalogat de utilizatori drept "DEZGUSTĂTOR" şi "UN GEST BOLNAV" - VIDEO

Un bărbat a declanşat furia utilizatorilor de Facebook atunci când a postat pe pagina sa un anunţ de vânzare.

14189 afișări
Imaginea articolului FURIE PE FACEBOOK: Anunţul catalogat de utilizatori drept "DEZGUSTĂTOR" şi "UN GEST BOLNAV" - VIDEO

FURIE PE FACEBOOK: Anunţul catalogat de utilizatori drept "dezgustător" şi "un gest bolnav"

Un bărbat care a încercat să vândă pe Facebook dinţii şi maxilarul unui caşalot va fi dat în judecată de autorităţile britanice, scrie dailymail.co.uk.

Caşalotul de peste 12 metri a fost găsit mort pe o plajă din Norfolk în ajunul Crăciunului. În cursul zilei de duminică, a fost creată o pagină pe Facebook care anunţa vânzarea dinţilor şi a maxilarului animalului. Preţul cerut în anunţ era de 5 lire pentru fiecare dinte şi de 45 de lire pentru maxilar.

Bărbatul care a creat pagina de Facebook este cercetat de poliţişti, deoarece vânzarea oricărei părţi a corpului unui caşalot este ilegală. Caşalotul este o specie pe cale de dispariţie.

Utilizatorii de Facebook au catalogat vânzarea dinţilor de caşalot ca "dezgustătoare" şi "un gest bolnav".

Balena uriaşă a devenit o atracţie morbidă pentru turişti pe plaja pe care a eşuat. Se crede că animalul, care în prezent este în proces de descompunere, a murit cu ceva timp în urmă, şi va fi ridicat de pe plajă în următoarele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici