Gwyneth Paltrow a semnat cu o casă de discuri un contract în valoare de 900.000 de dolari

Gwyneth Paltrow a semnat un contract în valoare de 900.000 de dolari cu renumita casă de discuri Atlantic Records, care va produce albumul de debut al actriţei americane, informează thewrap.com.

51 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow a semnat cu o casă de discuri un contract în valoare de 900.000 de dolari

Gwyneth Paltrow a semnat cu o casă de discuri un contract în valoare de 900.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi deocamdată nu au fost dezvăluiţi termenii acestui contract, tabloidul britanic The Sun a confirmat deja suma de 900.000 de dolari. Actriţa americană se alătură astfel unei liste de artişti care au semnat contracte importante cu Atlantic Records, printre care se află James Blunt, Janelle Monae şi Kid Rock.

Potrivit New York Post, albumul de debut ce va fi lansat de Gwyneth Paltrow a fost descris ca un material "country pop" de către persoanele care au ascultat casetele demo.

Piesa "Home", cântată de Gwyneth Paltrow, extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Country Song", a fost nominalizată la premiile Oscar în acest an, actriţa americană interpretând de altfel acest cântec, pe 27 februarie, la gala premiilor decernate de Academia de film americană.

Gwyneth Paltrow a cântat live şi la gala Grammy Awards din acest an, unde a interpretat piesa "F... You" în duet cu Cee Lo Green, după ce a interpretat un cover mult mai "prietenos" din punctul de vedere al cenzorilor al aceleiaşi piese "Forget You" şi anul trecut, cu ocazia apariţiei sale în calitate de invitat special al serialului TV "Glee".

De altfel, actriţa americană va apărea din nou în serialul "Glee" din această săptămână, în care vor fi interpretate coveruri după câteva piese celebre - "Kiss" de Prince, "Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah)" de Joan Jett şi "Landslide" de Fleetwood Mac.

Pasiunea actriţei Gwyneth Paltrow pentru muzică nu este de dată recentă, un cântec de-al ei fiind inclus pe coloana sonoră a filmului "Duets" din anul 2000. Actriţa este căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici