Hillary Clinton declară că nu îi absolvă de vină pe cei ce regretă că nu au participat la vot în 2016

Hillary Clinton, fost secretar de Stat şi candidata Partidului Democrat la alegerile pentru preşedinţia SUA din 2016, a declarat în cadrul unui interviu că nu îi va ierta pe cei ce au declarat că regretă faptul că nu s-au implicat în alegerea noului lider de la Casa Albă, informează CNN News.

679 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton declară că nu îi absolvă de vină pe cei ce regretă că nu au participat la vot în 2016

Hillary Clinton declară că nu îi absolvă de vină pe cei ce regretă că nu au participat la vot în 2016

În cartea sa de memorii, ”What happened”, Clinton îşi aduce aminte cum ”peste 25 de persoane de sex feminin” au abordat-o după alegerile din noiembrie 2016 pentru a-şi cere scuze ”pentru că nu au votat” sau ”nu au depus mai mult efort pentru a ajuta campania democrată”.

În cadrul unui interviu cu jurnalistul Andrew Cooper pentru postul CNN, Clinton a afirmat că nu îi va absolvi de vină pe cei ce nu au participat la vot, însă speră că aceştia au învăţat din eşecul neparticipării la alegeri.

”Era greu pentru mine să consolez pe cineva ce-mi spunea că-şi dorea să fi făcut mai multe”, a spus Hillary Clinton.

”Îmi pare rău că nu am votat, cred că aceasta a fost una dintre alegerile ale căror consecinţe va trebui să le înfruntăm pentru mult timp”, a adăugat aceasta.

”Sper însă că oamenii vor lua în serios ceea ce s-a întâmplat şi vor fi pregătiţi să voteze data viitoare”, a mai declarat fosta candidată la preşedinţie.

În noiembrie 2016, Candidatul republican, Donald Trump, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, depăşind pragul de 270 de electori federali. Hillary Clinton şi-a recunoscut înfrângerea, telefonându-i contracandidatului său să-l felicite. Americanii au ales pe 8 noiembrie cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, dar şi noii membri ai Camerei Reprezentanţilor şi o treime din Senat.

Citeşte şi: Thylane Blondeau

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici