Imagini amuzante: Câinele care se strâmbă la comandă - VIDEO

Un rottweiler, aparent inofensiv, a reuşit să treacă, în doar câteva secunde, de la o atitudine pasivă la una agresivă, la comanda stăpânului, care a publicat imaginile amuzante pe Internet.

984 afișări
Imaginea articolului Imagini amuzante: Câinele care se strâmbă la comandă - VIDEO

Imagini amuzante: Câinele care se strâmbă la comandă - VIDEO (Captură video)

“Arată-mi dinţii”, îi comandă stăpânul câinelui, care se supune imediat, arătându-şi puţin colţii. “Mai sus, mai sus”, se aude o nouă comandă, iar rottweilerul îşi dezveleşte tot mai mult colţii.

“Bine. Din nou!”, îi cere stăpânul. Iar câinele se supune arătându-şi din nou colţii.

O nouă comandă transformă căţelul, aparent inofensiv, într-o fiară pregătită de atac.

“Arată-mi faţa ta rea”, îi cere stăpânul, iar câinele îşi dezveleşte din nou dinţii, mârâind, pregătit parcă de atac.

La finalul filmuleţului, preluat de Daily Mail în pagina electronică, câinele pare să se repeadă, jucăuş, să îşi primească recompensa. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici