Irinel Columbeanu este dispus la o pensie alimentară de 2.000 lei pentru Irina

Irinel Columbeanu a declarat luni la Tribunalul Bucureşti (TB) că, dacă fetiţa sa Irina va fi încredinţată Monicăi Columbeanu, este dispus să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei, instanţa urmând să ia o decizie în acest proces.

179 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu este dispus la o pensie alimentară de 2.000 lei pentru Irina

Irinel Columbeanu este dispus la o pensie alimentară de 2.000 lei pentru Irina (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Instanţa Tribunalului Bucureşti a continuat luni dezbaterile cu privire la recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat-o temporar pe Irina tatălui său, Irinel Columbeanu.

În sala de judecată au fost prezenţi atât Irinel, cât şi Monica Columbeanu.

Omul de afaceri a depus un set de documente şi de înscrisuri, care au fost luate în evidenţă ca probe de către instanţă.

În faţa instanţei, Irinel Columbeanu a arătat că este dispus să ofere 2.000 de lei pensia alimentară Irinei, în cazul în care instanţa decide că fetiţa să rămână la mamă.

Pe de altă parte, Monica a spus că instanţa este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, care să ajungă la fetiţă, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu.

Referitor la soţul său, fotomodelul a susţinut că acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, în perioada cât ele au fost plecate în SUA şi că, de fapt, ea a fost cea care a menţinut relaţia tată-fiică, cerându-i lui Irinel să discute cu fetiţa pe internet.

Monica a mai spus că după ce fetiţa a ajuns în ţară şi în perioada în care ea a mai rămas în SUA a menţinut legătura doar cu fetiţa, prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţare primite de la soţul ei.

Instanţa urmează să ia o decizie în acest proces.

La ieşirea din sala de judecată, întrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a arătat că probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput". Întrebat la ce se referă şi dacă o acuză pe soţia sa de imoralitate, el a refuzat să dea detalii.

Pe de altă parte, Monica Columbeanu nu a dorit să facă declaraţii.

Cei doi au plecat separat către Judecătoria Buftea unde luni se judecă un nou termen în procesul de divorţ.

Cererea a fost introdusă de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg de presă, mai ales că ea a solicitat separat, prin ordonanţă preşedinţială, încredinţarea fiicei sale, cerere respinsă de Judecătoria Buftea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici