JO de la PyeonChang: MOTIVUL pentru care un antrenor împleteşte pe pista olimpică | FOTO, VIDEO

Obiceiul unui antrenor din Finlanda de a face faţa tensiunii la marile competiţii stârneşte interes, iar imaginile fac înconjurul lumii.

744 afișări
Imaginea articolului JO de la PyeonChang: MOTIVUL pentru care un antrenor împleteşte pe pista olimpică | FOTO, VIDEO

Cum împleteşte un antrenor pe pista olimpică de la PyeonChang | VIDEO (Imagine: Twitter)

Antti Koskinen obişnuieşte să împletească pentru a scăpa de stres, iar la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeonChang, el a fost surprins cu andrelele chiar şi pe pistă, înainte ca elevul său, Roope Tonteri, să intre în concursul de snowboard.

Surse din anturajul său au dezvăluit presei, că antrenorul pasionat de tricotat chiar va face ceva din ceea ce va împleti pe parcursul olimpiadei. Este vorba despre o păturică pentru bebeluşul abia născut în familia prezidenţială. 

Nauli Niinisto, vârsta de 69 de ani, a devenit la începutul lunii februarie din nou tată, fiind primul preşedinte din Finlanda care devine părinte în timpul mandatului. Băieţelul nou-născut este al treilea copil al său.  

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici