Laszlo Tokes, care s-a căsătorit pentru a doua oară, va deveni din nou tată

Europarlamentarul Laszlo Tokes a confirmat, marţi, răspunzând unei întrebări, că va deveni din nou tată, după ce, la sfârşitul anului trecut, s-a căsătorit pentru a doua oară, cu o profesoară de muzică în vârstă de 34 de ani.

348 afișări
Imaginea articolului Laszlo Tokes, care s-a căsătorit pentru a doua oară, va deveni din nou tată

Laszlo Tokes (Imagine: Balazs Attila/ Mediafax Foto)

Laszlo Tokes a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Oradea, despre informaţiile apărute în presă referitoare la faptul că s-a recăsătorit şi că noua soţie este însărcinată în luna a opta, el confirmând acest lucru.

"La An Nou, m-am gândit la o viaţă nouă. Da, voi fi din nou tată", a spus Tokes.

În 28 decembrie, Laszlo Tokes, în vârstă de 61 de ani, s-a căsătorit pentru a doua oară, ceremonia restrânsă având loc în Ungaria, la Monor, unde noua lui soţie, Levay Tunde, în vârstă de 34 de ani, este profesoară de muzică.

Anterior, Tokes a fost căsătorit timp de 25 de ani cu Joo Edith, ei având împreună doi băieţi şi o fată, acum toţi majori.

Divorţul intentat de Joo Edith a fost pronunţat în februarie 2011, de Judecătoria Oradea, magistraţii dispunând desfacerea căsătoriei din culpă comună, şi nu din culpa exclusivă a soţului, aşa cum ceruse femeia. Ea arăta în solicitarea depusă în instanţă că este exclusiv vina soţului său, fost episcop reformat de Piatra Craiului, pe care îl acuza de infidelitate.

Potrivit presei orădene, fosta soţie a lui Tokes, Joo Edith, a invocat la procesul de divorţ inclusiv relaţia fostului episcop cu Levay Tunde, care ar data din anul 2000, pe când tânăra originară din zona Braşovului avea 20 de ani şi era studentă la Oradea, la Universitatea Creştină Partium.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici