Mădălina Ghenea, alături de Cristiano Ronaldo, în reclama pentru primul parfum al jucătorului - VIDEO

Actriţa şi modelul Mădălina Ghenea apare alături de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo în reclama pentru "Legacy", primul parfum al jucătorului de la Real Madrid, conform unui videoclip postat de acesta pe site-urile de socializare.

3510 afișări
Imaginea articolului Mădălina Ghenea, alături de Cristiano Ronaldo, în reclama pentru primul parfum al jucătorului - VIDEO

Mădălina Ghenea (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Cristiano Ronaldo a publicat pe reţelele de socializare şi o fotografie de la evenimentul de lansare a parfumului său, în care sportivul apare alături de zece fotomodele. "Se pare că totul a mers bine la lansarea parfumului meu", a scris Ronaldo, după acest eveniment, ce a avut loc miercuri seară.

La lansarea parfumului au fost prezenţi şi impresarul Jorge Mendes, dar şi coechipierul lui Ronaldo, Pepe.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală la ediţia din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei Ghenea a fost în "Youth/ La Giovinezza", de Paolo Sorrentino, care a avut premiera anul acesta în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici