Mick Jagger este dependent de Facebook

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a declarat că este "dependent" de Facebook şi că petrece "prea mult timp" online, căutându-şi prieteni mai vechi pe această reţea de socializare.

347 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger este dependent de Facebook

Mick Jagger este dependent de Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul britanic declarase anul trecut că a angajat un asistent personal pentru a-şi actualiza blogul personal, deoarece el nu este pasionat de tehnologia modernă, informează contactmusic.com.

Între timp, însă, Mick Jagger a devenit un utilizator avid al site-ului Facebook.com şi a avut nevoie de un efort de voinţă din partea lui pentru a renunţa pentru o vreme la internet şi a se concentra asupra muzicii.

"Petreceam prea mult timp în faţa computerului şi nu suficient de mult cântând la chitară", a declarat Mick Jagger pentru publicaţia britanică Daily Express.

"E o problemă faptul că acest ecran preia controlul asupra vieţii tale. E uşor să ţii legătura cu oamenii, deşi cu unii dintre ei mi-aş fi dorit să nu fi ţinut legătura. Însă ei sunt acolo, toată lumea e pe Facebook", a adăugat el.

Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici