Minciunile lui Trump, MINĂ DE AUR la pariuri. Le-au adus oamenilor 200.000 de dolari

Un site de pariuri online va plăti mii de dolari oamenilor care au pariat că Donald Trump va spune mai mult de 3,5 minciuni în timpul discursului televizat de marţi seara.

983 afișări
Imaginea articolului Minciunile lui Trump, MINĂ DE AUR la pariuri. Le-au adus oamenilor 200.000 de dolari

Minciunile lui Trump care le-au adus oamenilor 200.000 de dolari

Site-ul Bookmaker.eu le-a oferit clienţilor posibilitatea de a paria pe onestitatea preşedintelui. Această ofertă specială a însemnat că dacă o persoană ar fi pariat 145 de dolari că Trump va minţi, aceasta ar fi câştigat 100 de dolari.

Bineînteles, unii au câştigat sume mari. Un consultant de pariuri, John Lester, a afirmat pentru Buzzfeed News că site-ul de pariuri a pierdut peste 200.000 de dolari pentru că probabilitatea ca Trump să mintă depăşea 90%.

„Este o zi tristă pentru adevăr şi pentru Bookmaker”, a spus Lester. „Am ştiut că vor fi probleme de la bun început.”

Site-ul de pariuri a folosit unealta de verificare a minciunilor de la ziarul Washington Post. Blog-ul live al publicaţiei a corectat şase declaraţii mincinoase făcute de preşedintele Statelor Unite în timpul discursului televizat, în legătură cu situaţia zidului de la graniţa cu Mexico.

Lester a afirmat că Bookmaker se aştepta ca Trump să mintă, dar a inclus factorul constrângerii de timp.

„Noi am presupus că preşedintele va începe prin a speria publicul pentru a crea presiune asupra Democraţilor de a aproba fondurile pentru construcţia zidului. Totuşi preşedintele a avut o limită de opt minute. Întrebarea principală era cât de mult va exagera Trump adevărul pentru obţinerea intereselor sale?”

Cel mai mare pariu online a fost de 2.000 de dolari, dar Lester a spus că mai mulţi clienţi ai site-ului au pariat mai mult după ce s-au răzgândit în ultima clipă. Cele mai mari pariuri ale serii au fost de 25.000, 20.000 şi 15.000 – toate în favoarea faptului că Trump va minţi. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici