Monica Lewinsky vrea să scrie o carte despre aventura ei cu Bill Clinton

Monica Lewinsky intenţionează să scrie o carte despre aventura pe care a avut-o cu fostul preşedinte american Bill Clinton în perioada în care era asistentă la Casa Albă, afirmă presa americană, citând o sursă a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

1284 afișări
Imaginea articolului Monica Lewinsky vrea să scrie o carte despre aventura ei cu Bill Clinton

Monica Lewinsky vrea să scrie o carte despre aventura ei cu Bill Clinton (Imagine. Mediafax Foto/AFP)

Fosta asistentă de la Casa Albă a avut o serie de întâlniri cu mai multe edituri de prim rang, iar fiecare dintre aceste edituri a fost rugată să semneze un acord de confidenţialitate prin care se obligă să nu dezvăluie detalii despre acest proiect, înainte de discuţiile purtate cu Monica Lewinsky, relatează dailymail.co.uk.

O sursă care are legătură cu acest proiect a declarat: "Sunt sigur că orice editură importantă a fost interesată să audă ce are ea de spus".

Nu sunt cunoscute deocamdată numele editurilor cu care a discutat Monica Lewinsky, informează New York Post.

Monica Lewinsky s-a mutat în 2005 în Marea Britanie, unde a obţinut o diplomă de masterat în psihologie socială.

De atunci, ea a lucrat în calitate de corespondent al redacţiei de ştiri pentru postul britanic de televiziune Channel Five.

Deşi Monica Lewinsky a acordat deja o serie de interviuri după izbucnirea în 1998 a scandalului sexual în care era implicat Bill Clinton, ea a preferat în general să rămână departe de atenţia presei internaţionale.

Prietenii Monicăi Lewinsky, care are în prezent 39 de ani, au spus în repetate ocazii că ea nu este interesată să profite de pe urma acelui scandal. Dacă zvonurile despre publicarea acestei cărţi sunt adevărate, se pare că fosta asistentă de la Casa Albă s-a răzgândit.

Monica Lewinsky şi-a lansat în urmă cu câţiva ani propria afacere, The Real Monica Inc., o companie specializată în designul de genţi şi poşete.

Agentul ei de presă a declarat vineri: "Nu pot să fac niciun comentariu în acest moment".

Deşi au trecut 14 ani de când presa americană a publicat o serie de articole potrivit cărora Bill Clinton a avut nouă întâlniri de natură sexuală cu fosta lui asistentă, prezenţa Monicăi Lewinsky continuă să facă valuri în viaţa post-prezidenţială a lui Bill Clinton şi în cea a soţiei acestuia, Hillary Clinton.

În urma unei coincidenţe din programul de desfăşurare al convenţiei naţionale a Partidului Democrat din Statele Unite, organizată săptămâna trecută în oraşul Charlotte, fostul rabin al Monicăi Lewinsky - care l-a condamnat în mod public pe Clinton în timpul scandalului sexual care a zguduit America în anii '90 - a urcat pe scenă pentru a binecuvânta candidaţii acestei formaţiuni politice, la doar câteva minute după ce fostul preşedinte american coborâse de pe aceeaşi scenă unde a susţinut un discurs.

ABC News consideră că această coincidenţă nefericită a scăpat atenţiei organizatorilor convenţiei, întrucât rabinul David Wolpe este o personalitate de marcă în comunitatea evreiască americană.

În iulie, cu ocazia unei vizite oficiale în Egipt, Hillary Clinton, actualul Secretar de Stat american, a fost ironizată în legătură cu aventura sexuală a soţului ei de către o mulţime de protestari care au început să strige "Monica, Monica", în momentul apariţiei ei în public.

Hillary Clinton se afla în acel moment în Alexandria, unde participa la ceremonia de redeschidere a consulatului american din acel oraş egiptean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici