Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de la Izvorani

Monica şi Irinel Columbeanu au fost audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de sâmbătă, de la locuinţa din Izvorani, ea acuzând că a fost agresată de agenţii de pază ai soţului ei, iar el acuzând-o de tentativă de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

114 afișări
Imaginea articolului Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de la Izvorani

Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de la Izvorani (Imagine: Lucian Iliescu/Mediafax Foto)

Monica Columbeanu a depus două plângeri la poliţie, sâmbătă seară, pentru loviri şi alte violenţe, susţinând că ar fi fost agresată de agenţii de pază de la Izvorani, dar şi pentru tâlhărie, arătând că Irinel Columbeanu nu îi permite să ia autoturismul Bentley, care ar fi cumpărat din banii ei, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

La rândul său, Irinel Columbeanu a depus plângere, duminică seară, acuzând-o pe soţia sa de tentativă de tâlhărie, legat tot de autoturismul Bentley, despre care susţine că i-ar aparţine lui, dar şi de tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov, în prezent fiind în curs de desfăşurare audierile părţilor implicate şi martorilor.

Monica Columbeanu a fost audiată de două ori în urma scandalului, sâmbătă şi duminică, iar Irinel Columbeanu a fost audiat duminică seară, a precizat Burada.

Luni dimineaţă s-au prezentat pentru audieri, la sediul IPJ Ilfov, cei doi agenţi de pază pe care Monica Columbeanu i-a acuzat de loviri şi alte violenţe. La ora transmiterii acestei ştiri, audierile sunt în curs.

Monica Columbeanu a depus, sâmbătă seară, o plângere la Poliţia din Snagov, în care acuză că a fost agresată şi tâlhărită de angajaţii de la Izvorani, atunci când a încercat să-şi recupereze lucrurile, autoturismul marca Bentley şi să-şi vadă fetiţa, potrivit stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici