Munţii Carpaţi surprinşi din Capitală dovedeşte că imaginaţia bucureştenilor nu are limite. Noua imagine virală | FOTO

  • Imaginea care suprinde munţii Carpaţi dintr-un cartier bucureştean a beneficiat de o „reinventare”
  • Utilizatorii de pe Reditt au dovedit că absolut orice se poate „observa” din capitală, atât timp cât există imaginaţie
  • În noua ipostază, locuitorii din cartierul Berceni au ca privelişte piramide egiptene
6446 afișări
Imaginea articolului Munţii Carpaţi surprinşi din Capitală dovedeşte că imaginaţia bucureştenilor nu are limite. Noua imagine virală | FOTO

Munţii Carpaţi surprinşi din Capitală dovedeşte că imaginaţia bucureştenilor nu are limite. Noua imagine virală

Fotografia care a surprins fenomenul rar prin care munţii Carpaţi au fost vizibili dintr-un cartier bucureştean a trezit creativitatea utilizatorilor de pe Reditt, care au „reimaginat” poza într-un context cel puţin „diferit”.

În noua poză care circulă pe reţelele de socializare, Bucureştiul este privit dintr-un alt „unghi” şi anume de pe acoperişul unui bloc din cartierul Berceni.

Imaginea ce pare că se înfăţişează înaintea ochilor este într-adevăr spectaculoasă. La linia de orizont a capitalei se pot observa cu ochiul liber piramide egiptene, o dovadă că orice este posibil cu un program de editare foto şi simţ al umorului.

Gluma a fost foarte bine primită de utilizatorii platformelor de socializare, care au postat comentarii amuzante.

Unul dintre utilizatori a remarcat „Recolta de borduri din iarna asta arată bine”, în timp ce altul a sesizat vigilent:  „Astea sunt piramidele Dacice!”.

Piramidele văzute din Berceni from r/Romania

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici