"Nicăieri nu poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii acoperit”. Un tunel din plastic a devenit o mare atracţie turistică

Un tunel din plastic ce aparţine de supermarketul Sainsbury's din oraşul Bude a devenit una din cele mai mari atracţii turistice ale zonei, informează lonelyplanet.com.

6422 afișări
Imaginea articolului "Nicăieri nu poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii acoperit”. Un tunel din plastic a devenit o mare atracţie turistică

Sursa foto: lonelyplanet.com

Tunelul din plexiglas, lung de 70 de metri, a fost descris ca o „bucată de artă modernă cu o arhitectură vernaculară” în mai multe review-uri.

Prima dată a fost votat pe TripAdvisor, în 2017, şi de atunci a strâns peste 170 de comentarii, devenind atracţia de top a oraşului.

„Mergi de la parcarea magazinului Sainsbury's până la Crooklets Road acoperit complet, protejat de ploaie, de vânt, în timp ce poţi admira şi împrejurimile frumoase ale oraşului. Este făcut din 36 de bolţi din metal şi lung de peste 70 de metri. Nu există un alt loc în Bude unde să poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii şi acoperit”, este unul dintre review-uri.

O altă persoană a spus: „Nu am fost în Bude anul acesta, iar tunelul este unul din lucrurile care îmi lipsesc cel mai mult. Este ceva dumnezeiesc când plouă (ceea ce se întâmplă des), deşi se aglomerează cu vizitatori şi cărucioare, dar bănuiesc că acesta este preţul succesului”.

Nu toţi sunt de aceeaşi părere. ”Nimic de văzut, este doar un tunel care trece pe lângă Sainsbury's. Pierdere de timp, nu este cu adevărat o atracţie turistică”, a comentat o persoană care nu a fost impresionată.

The beyond Bude este un website ce vinde cărţi poştale cu mesajul ”Nicăieri în Bude nu poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii acoperit”, iar profitul se duce către cei nevoiaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici