VIDEO | O adolescentă a avut un şoc când s-a dus la veterinar cu cele două „pisici” pe care le adoptase. Ce erau de fapt

Florencia Lobo, o adolescentă din Argentina, nu avea habar, atunci când a luat acasă doi pisoi de câteva zile cărora le murise mama, că, de fapt, salvase doi pui de pumă.

14079 afișări
Imaginea articolului VIDEO | O adolescentă a avut un şoc când s-a dus la veterinar cu cele două „pisici” pe care le adoptase. Ce erau de fapt

Descoperire şocantă făcută de o adolescentă care a luat acasă doi „pisoi”

Unul dintre pui a murit repede, la doar o săptămână după ce fusese luat acasă, dar fratele lui, Tito, a crescut şi s-a făcut puternic. Tito a devenit cel mai bun prieten al Florenciei, potrivit Daily Mail.

Era companionul ei cel mai devotat, o însoţea oriunde se ducea, o aştepta să vină de la şcoală, ba chiar răspundea la fluierăturile ei, ca un căţel. Florencia observase că pisicuţa era mult prea activă în comparaţie cu o pisicuţă obişnuită, dar nu a dat prea mare importanţă acestei impresii.

Până când un incident a făcut-o să apeleze la veterinar. Tito se lovise la picior şi aşa a aflat că pisicuţa ei era o pumă. Puma poate ajunge să cântărească până la 9 kg, are un trup subţire şi capul triunghiular. Blana colorată în culori arămii îi oferă un camuflaj perfect în sălbăticie.

Tito a fost preluat de Fundaţia Argentiniană de Salvare a Animalelor, care, în scurt timp, îl va elibera înapoi în sălbăticie.

Lui Florence îi lipseşte pisicuţa. „Mereu mă aştepta să vin de la şcoală”, spune ea. „Sunt îngrijorată pentru el. Mă tem ca nu va face faţă în sălbăticie pentru că e deja domesticit”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici