O cântăreaţă din Pakistan, în stare critică, după ce a fost atacată cu acid - VIDEO

Bushra Waiz, o tânără cântăreaţă şi actriţă de televiziune din Pakistan, a fost spitalizată de urgenţă şi se află în stare critică, după ce a fost atacată cu acid, în timp ce dormea în casa ei din oraşul Nowshera.

442 afișări
Imaginea articolului O cântăreaţă din Pakistan, în stare critică, după ce a fost atacată cu acid - VIDEO

O cântăreaţă din Pakistan, în stare critică, după ce a fost atacată cu acid (Imagine: Captura Video)

Bushira Waiz, în vârstă de 18 ani, a suferit arsuri severe pe faţă, mâini şi picioare, după ce un bărbat necunoscut a pătruns în casa ei din Nowshera şi a aruncat asupra ei un lichid alcătuit din trei substanţe corozive, informează contactmusic.com.

Victima acestui atac a fost transportată de urgenţă la spitalul Lady Reading din Peshawar şi se află în prezent în stare critică.

Fratele ei, Pervez Khan, crede că acel atac ar fi putut fi cauzat de o dispută de ordin financiar.

Potrivit site-ului tabloidului Daily Mail, familia artistei a spus că un bărbat a cerut-o în căsătorie pe Bushra Waiz şi a stropit-o cu acid atunci când aceasta i-a refuzat cererea în căsătorie.

"Lucrăm la acest caz şi sperăm să facem o arestare în curând", a declarat Ijaz Khan, şeful poliţiei locale, pentru publicaţia britanică The Times.

În 2012, 150 de atacuri cu acid au fost înregistrate în Pakistan, iar 17% dintre aceste cazuri au fost asociate cu cererile în căsătorie, raportează Dawn.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici