O femeie cu cancer terminal şi-a părăsit soţul pentru a face „cel mai bun sex” din viaţa ei înainte de a muri. Povestea are un final trist | FOTO

  • O femeie cu cancer în fază terminală a decis să îşi trăiască din plin ultimele zile de viaţă.
  • Molly Kochan şi-a părăsit soţul cu care era căsătorită de 15 ani şi a intrat pe „piaţa” de dating.
  • Femeia de 41 de ani a declarat că a avut parte, după această decizie, „de cel mai bun sex” al vieţii ei.
59418 afișări
Imaginea articolului O femeie cu cancer terminal şi-a părăsit soţul pentru a face „cel mai bun sex” din viaţa ei înainte de a muri. Povestea are un final trist | FOTO

O femeie cu cancer terminal şi-a părăsit soţul pentru a face „cel mai bun sex” al vieţii ei înainte de a muri

Povestea lui Molly a fost detaliată în podcastul Dying for Sex, realizat de prietena ei, actriţa Nikki Boyer. „Sexul mă face să mă simt în viaţă”, a declarat femeia, care a adăugat că îi distrage, de asemenea, atenţia de la boală.

Molly a declarat că se afla într-o căsătorie nesatisfăcătoare din multe puncte de vedere, pe care a decis să o încheie pentru a trăi din plin ce i-a mai rămas din viaţă.

Nu a ajutat nci faptul că tratamentul pentru cancer i-a mărit dorinţa de sex, iar soţul ei nu a putut răspunde nevoilor ei. „Aveam nevoie să fiu atinsă tot timpul”, a spus femeia.

Ulterior, Molly a ajuns să se întâlnească şi cu câţiva bărbaţi pe zi. Când a fost întrebată dacă nu îi este teamă să aducă atât de mulţi străini în casa ei, femeia a răspuns, cu umor negru: „Ce pot să îmi facă? Să mă omoare? Mor deja”.

Molly a murit de cancer, anul trecut, la vârsta de 45 de ani. Cel mai recent episod al podcastului, „The Love Letter”, a fost publicat pe 4 martie 2020. 

Nikki Boyer şi Molly Kochan

Foto: Facebook/Molly Kochan O

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici