Obama îşi lansează biografia. Fostul preşedinte SUA dezvăluie ce melodii asculta în momentele cheie la Casa Albă

  • Barack Obama lansează azi cartea în care-şi povesteşte viaţa politică.
  • În carte, Obama îţi arată şi ce muzică asculta în momentele cheie de la Casa Albă.
  • Beyonce, Frank Sinatra şi Beatles, printre preferaţii fostului preşedinte.
  • Soţii Obama câştigă 60 de milioane de dolari de pe urma cărţilor pe care le publică.
1100 afișări
Imaginea articolului Obama îşi lansează biografia.  Fostul preşedinte SUA dezvăluie ce melodii asculta în momentele cheie la Casa Albă

Obama îţi de citit şi de ascultat. Poveştile şi muzica de la Casa Albă

Obama îşi lansează azi biografia, A Promised Land, în care dezvăluie playlistul său de la Casa Albă. Fostul preşedinte al Statelor Unite spune care au fost cele mai ascultate piese din timpul mandatelor sale. De la rock la jazz şi hip-hop, playlistul lui Obama cuprinde piese de la Beyonce, Etta James, Bruce Springsteen şi Eminem. Din selecţia muzicală nu putea să lipsească nici Michelle, de la Beatles, dedicată soţiei sale.

"Muzica a jucat mereu un rol important în viaţa mea - mai ales în timpul preşedinţiei. Înaintea dezbaterilor, de exemplu, ascultam ‘Luck Be a Lady’ a lui Sinatra."

Barack şi Michelle Obama au semnat un contract de publicare în valoare de 60 de milioane de dolari cu Penguin, după ce au părăsit Casa Albă.

Cele 768 de pagini din biografia ‘A Promised Land’ descriu începuturile vieţii politice ale lui Barack şi vor avea parte şi de o continuare.

Şi alţi preşedinţi americani au făcut bani frumoşi de pe urma cărţilor publicate după ce au părăsit Casa Albă. Bill Clinton a luat 15 milioane de dolari pentru biografia sa, iar George W Bush 10 milioane. Donald Trump este aşteptat să publice şi el o carte despre mandatul său, pentru care ar urma să semneze un contract record de 100 de milioane de dolari.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici