Partea a cincea a seriei "Die Hard", în fruntea box office-ului nord-american. Ce alte filme sunt în top - VIDEO

Partea a cincea a seriei "Die Hard", "Şi mai greu de ucis", în care Bruce Willis şi-a reluat rolul inspectorului John McClane, s-a situat în fruntea box office-ului nord-american încă de la premieră, potrivit cifrelor publicate duminică de Exhibitor Relations.

193 afișări
Imaginea articolului Partea a cincea a seriei "Die Hard", în fruntea box office-ului nord-american. Ce alte filme sunt în top - VIDEO

Partea a cincea a seriei "Die Hard", în fruntea box office-ului nord-american. Ce alte filme sunt în top (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Şi mai greu de ucis/ A Good Day to Die Hard" a avut încasări de 25 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în cinematografele din America de Nord.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat "Hoaţa de identitate/ Identity thief", o comedie regizată de Seth Gordon, cu Melissa McCarthy şi Jason Bateman, care a avut încasări de 23,4 milioane de dolari.

Pe poziţia a treia s-a situat "Safe Heaven", în regia suedezului Lasse Hallström, o dramă romantică despre o femeie cu un soţ abuziv care se refugiază într-un mic orăşel unde începe o nouă viaţă. Filmul a avut încasări de 21,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al patrulea s-a clasat "Escape From Planet Earth", un desen animat care beneficiază, printre altele, de vocile actorilor Brendan Fraser şi Jessica Alba. Filmul despre nişte extratereştri albaştri care vor cu orice preţ să părăsească Pământul, "locul cel mai periculos din Univers", a avut încasări de 16 milioane de dolari.

Thrillerul SF cu accente horror "Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies", care prezintă povestea de iubire dintre o adolescentă şi un zombi, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de 9 milioane de dolari.

Filmul "Cronicile Casterilor: A 16-a Lună", adaptare a romanului bestseller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, cu Emma Thompson, Jeremy Irons şi Viola Davis, s-a situat pe locul al şaselea, cu încasări de 7,5 milioane de dolari.

Cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, "Efecte adverse/ Side Effects", cu Jude Law, Rooney Mara şi Channing Tatum în rolurile principale, a coborât de pe locul al treilea pe al şaptelea, cu încasări de 6 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unei femei care apelează la medicamente antidepresive în aşteptarea eliberării din închisoare a soţului ei.

Comedia cu accente dramatice "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence în distribuţie, a coborât de pe a patra pe a opta poziţie, cu încasări de 6 milioane de dolari.

Filmul "Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare", care prezintă aventurile celor doi orfani din povestea fraţilor Grimm, deveniţi la vârsta adultă vânători de vrăjitoare, s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 3,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

"Zero Dark Thirty", un lungmetraj care prezintă operaţiunile de depistare şi capturare a teroristului Osama bin Laden, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 3,1 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici