Prezentatorul Jimmy Kimmel, despre cea mai mare gafă din istoria premiilor Oscar: "A fost cel mai ciudat final de emisiune de la ultimul episod al serialului 'Lost'

Gazda celei de-a 89-a ediţii a premiilor Oscar, comediantul şi prezentatorul Jimmy Kimmel, a oferit o perspectivă personală asupra celei mai mari gafe din istoria Premiilor Academiei Americane de Film, în timpul emisiunii sale de luni seară "Jimmy Kimmel Live!", potrivit Associated Press.

463 afișări
Imaginea articolului Prezentatorul Jimmy Kimmel, despre cea mai mare gafă din istoria premiilor Oscar: "A fost cel mai ciudat final de emisiune de la ultimul episod al serialului 'Lost'

Prezentatorul Jimmy Kimmel, despre cea mai mare gafă din istoria premiilor Oscar: "A fost cel mai ciudat final de emisiune de la ultimul episod al serialului 'Lost'

"După cum cred că aţi auzit cel puţin, 'La La Land' a fost în acelaşi timp cel mai mare câştigător al serii, dar şi cel mai mare perdant," a declarat Kimmel.

Prezentatorii categoriei cel mai bun film au anunţat că "La La Land" a obţinut acest premiu în timpul galei premiilor Oscar de duminică noapte, deşi filmul "Moonlight" era de fapt câştigătorul.

Warren Beatty şi Faye Dunaway le-a fost înmânat un plic greşit care conţinea numele celei mai bune actriţe, Emma Stone, în loc de numele celui mai bun film. Firma de contabilitate responsabilă pentru integritatea premiilor a fost considerată responsabilă pentru această eroare şi şi-a cerut scuze în mod public tuturor celor implicaţi.

"A fost cel mai ciudat final de emisiune de la finalul serialului 'Lost'", a făcut Kimmel haz de necaz.

 

El a declarat că planul prestabilit era ca el să încheie transmisiunea Oscar în timp ce se afla în mijlocul publicului, alături de Matt Damon, când au început zvonurile că s-ar fi petrecut o eroare.

"Eram acolo şi am remarcat ceva vânzoleală", a declarat Kimmel. "Apoi Matt a zis: 'Cred că l-am auzit pe directorul de scenă spunând că au anunţat câştigătorul greşit.'...Aşa că îţi dai seama, prezentatorul trebuie să meargă pe scenă şi să lumurească această problemă. Apoi mi-am amintit că eu eram prezentatorul."

Trei producători "La La Land" au ţinut discursuri de acceptare înainte ca eroarea să fie remediată iar filmul "Moonlight" să primească premiul.

Kimmel a declarat că a fost o "confuzie majoră" când a ajuns pe scenă şi nimeni nu părea să sţie ce să facă. Apoi Denzel Washington, care se afla în primul rând, l-a atenţionat pe Kimmel şi a strigat "Barry!"

"În cele din urmă mi-am dat seama că Barry Jenkins, regizorul 'Moonlight se afla în spatele meu iar Danzel voia să îl duc la microfon pentru a-şi susţine discursul, ceea ce are sens", a mai spus Kimmel. "Slavă cerului să Zeul Denzel era acolo ca să mă facă să înţeleg."

După încheierea transmisiunii în direct, Kimmel a vorbit cu Beatty în culise, care i-a arătat plicurile. Dunaway şi-a făcut ieşirea, a zis Kimmel, plecând imediat după încheierea emisiunii.

"A mai prezentat cineva din voi Oscarurile înainte?" Şi-a întrebat Kimml publicul luni seară, în glumă: "Eh, cu excepţia finalului- a fost foarte amuzant."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici