Rick Rosas, basistul lui Neil Young, a murit la vârsta de 65 de ani

Basistul Rick Rosas, care a colaborat mult timp cu celebrul muzician Neil Young, a murit, joi, la vârsta de 65 de ani, cauza decesului nefiind făcută publică.

102 afișări
Imaginea articolului Rick Rosas, basistul lui Neil Young, a murit la vârsta de 65 de ani

Rick Rosas, basistul lui Neil Young, a murit la vârsta de 65 de ani (Imagine: www.rickrosas.com)

Rick Rosas, care a cântat alături de Neil Young în timpul turneului Crazy Horse din 2013, înlocuindu-l pe Billy Talbot care suferise un atac cerebral, a colaborat şi cu trupa Crosby Stills Nash and Young, dar şi cu Ron Wood şi Jerry Lee Lewis şi Etta James, informează contactmusic.com.

Rick Rosas l-a întâlnit pe Neil Young în timp ce cânta alături de JoeWalsh, în 1987, iar colaborarea dintre cei doi a început la scurt timp după aceea.

Rick Rosas a apărut pe şase albume ale lui Neil Young, în perioada 1988 - 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici