Selfie stick-ul ar putea deveni istorie. Ideea care revoluţionează selfie-urile - VIDEO

Serviciul de turism al Australiei a lansat o nouă aplicaţie pentru turiştii amatori de „selfie-uri” care ar putea duce la dispariţia selfie stick-ului. Introdusă ca parte a unei campanii menită să atragă turiştii, aplicaţia australienilor se numeşte Giga Selfie, informează pagina electronică a CNN.

1069 afișări
Imaginea articolului Selfie stick-ul ar putea deveni istorie. Ideea care revoluţionează selfie-urile - VIDEO

Selfie stick-ul ar putea deveni istorie. Ideea care revoluţionează selfie-urile (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Modul de funcţionare al aplicaţiei este următorul: utilizatorul downloadează aplicaţia Giga Selfie pe telefonul mobil, după care trebuie să caute nişte platforme speciale, amplasate în diverse zone turistice. În apropierea acestor platforme speciale e amplasat un aparat foto profesional, a cărui menire e de a suprinde fotografii panoramice şi care e activat de aplicaţia dedicată. Obiectivul camerei foto panoramice e de 100 de ori mai puternic decât cel al unui aparat foto obişnuit şi poate face doar 10 cadre-gigant într-o oră.

În final, aplicaţia suprapune fotografia făcută de utilizator cu cea făcută de aparatul foto şi le transformă într-un filmuleţ, pe care utilizatorul îl primeşte pe mail şi care începe cu un cadru close-up, după care se extinde, dezvăluind treptat peisajul din jur.

"Vrem să creştem notorietatea Australiei în rândul turiştilor prin intermediul acestei idei şi a aplicaţiei Giga Selfie”, a declarat John O’Sullivan, directorul Tourism Australia.

Potrivit lui O’Sullivan, viitorul acestui proiect va fi decis după analiza debutului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici