"Sunt cetăţean britanic!" Orbit de furie, un bărbat bate măr cel puţin trei ofiţeri de poliţie, pe aeroportul din Frankfurt - FOTO, VIDEO

Un britanic în vârstă de 38 de ani, a pus la pământ, la propriu, cel puţin trei poliţişti, pe aeroportul din Frankfurt. Bărbatul, care era blocat pe aeroport din cauza vremii, şi-a ieşit din minţi când o femeie cu care călătorea a căzut.

48404 afișări
Imaginea articolului "Sunt cetăţean britanic!" Orbit de furie, un bărbat bate măr cel puţin trei ofiţeri de poliţie, pe aeroportul din Frankfurt - FOTO, VIDEO

"Sunt un cetăţean britanic!". Orbit de furie, un bărbat bate măr trei trei ofiţeri de poliţie pe aeroportul din Frankfurt (Imagine: en.wikipedia.org)

Incidentul s-a petrecut în 23 iulie, lângă poarta de check-in Lufthansa, momentul fiind înregistat de un alt călător. Înainte de a ataca forţele de securitate, bărbatul se aude strigând : "Sunt cetăţean britanic!", relatează  Daily Mail.
 
Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat, pentru Spiegel Online : "Atacatorul a fost un englez care a fost îngrijorat în privinţa soţia sale. Femeia a avut probleme circulatorii". 
 
 
Aproximativ 7.000 de pasageri au fost blocaţi atunci aeroportul din Frankfurt după ce mai multe zboruri de noapte au fost anulate, iar "starea de spirit a pasagerilor nu a fost cu siguranţă cea mai bună" , a declarat un purtator de cuvânt al aeroportului.
 
Poliţia a Frankfurt au emis o declaraţie pe Facebook pentru a nega zvonurile că incidentul ar fi fost legat de terorism.
 
Atât bărbatul, cât şi mai muţi ofiţeri de poliţie au primit îngrijiri după altercaţie, pentru răni uşoare, au explicat oficialii germani, care au precizat că a fost deschisă o anchetă în acest caz.
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici