Tom Cruise construieşte un studio securizat Covid pe fosta bază militară pentru a termina filmarea Mission: Impossible 7

  • Tom Cruise a construit un studio sigur COVID pe o fostă fortăreaţă militară.
  • Potrivit The Sun, el a plătit 500.000 de lire sterline din banii săi pentru a plăti o navă de croazieră pentru distribuţie şi echipajul de izolat.
  • Actorul a filmat câteva secvenţe şi la Roma, Veneţia, Marea Britanie şi Norvegia pentru film - în care va relua rolul agentului secret american fictiv, Ethan Hunt
1301 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise construieşte un studio securizat Covid pe fosta bază militară pentru a termina filmarea Mission: Impossible 7

FOTO: „Misiune imposibilă 7” la filmare, Roma, Italia - 29 noiembrie 2020/ Profimedia

După ce Tom Cruise s-a supărat foc pe colegii lui de platou pentru că nu au respectat măsurile de distanţare, actorul ar fi construit un studio sigur COVID-19 pentru a-şi finaliza viitorul blockbuster Mission: Impossible 7.

Producţia va fi mutată într-o fostă bază de proiectare a tancurilor din Longcross, în Surrey, de la Leavesden, în Hertfordshire.

Potrivit The Sun, actorul cheltuie milioane pentru a adapta o fostă bază militară pentru filmări, pentru a se asigura că restul producţiei va decurge fără probleme.

Actorul ar fi dat personalului o îmbrăcăminte după ce i-a surprins încălcând regulile Covid din Marea Britanie la studiourile Warner Bros. din Leavesden.

Actorul a filmat câteva secvenţe şi la Roma, Veneţia, Marea Britanie şi Norvegia pentru film - în care va relua rolul agentului secret american fictiv, Ethan Hunt.

Potrivit The Sun, el a plătit 500.000 de lire sterline din banii săi pentru a plăti o navă de croazieră pentru distribuţie şi echipajul de izolat.

  

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici