Un leopard a rănit şase persoane într-o şcoală din India, atacurile fiind surprinse de camere video - VIDEO

Un leopard care intrase în incinta unei şcoli din oraşul indian Bangalore a rănit şase angajaţi care încercau să îl prindă, încercările de capturare şi atacurile animalului fiind surprinse de camerele de luate vederi, informează BBC News online.

1107 afișări
Imaginea articolului Un leopard a rănit şase persoane într-o şcoală din India, atacurile fiind surprinse de camere video - VIDEO

Un leopard a rănit şase persoane într-o şcoală din India, atacurile fiind surprinse de camere video - VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Eforturile de prindere a leopardului au durat zece ore, iar la final animalul sălbatic a fost tranchilizat şi eliberat în pădure.

Leopardul în vârstă de opt ani intrase în curtea şcolii internaţionale Vibgyor, situată în zona Kundalahalli din Bangalore.

Sistemul video de supraveghere din şcoală a surprins tentativele angajaţilor şcolii de a prinde animalul sălbatic, dar şi atacurile violente ale animalului.

Cei şase angajaţi au fost muşcaţi de mai multe ori de leopard, dar nicunul nu a suferit răni grave. Tranchilizantele şi-au făcut efectul abia după zece ore, iar animalul a fost eliberat în pădure.

"A fost o luptă îndelungată pentru prinderea leopardului. Deşi fusese injectat cu tranchilizante puternice, a putut fi prins abia după ce acestea şi-au făcut efectul", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei locale, S Boralingaiah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici