Un reporter specializat în farse televizate, arestat la gala Grammy Awards 2013

Un reporter devenit celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith în 2012, fiindcă încercase să îl sărute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Bărbaţi în negru 3", a fost arestat duminică, după ce a întrerupt momentul în care cântăreaţa Adele era premiată la gala Grammy Awards 2013.

336 afișări
Imaginea articolului Un reporter specializat în farse televizate, arestat la gala Grammy Awards 2013

Un reporter specializat în farse televizate, arestat la gala Grammy Awards 2013 (Imagine: Shutterstock)

Vitalii Sediuk este persoana care a urcat în faţa microfonului duminică seară la gala de decernare a premiilor Grammy, la Los Angeles, în timp ce Adele se deplasa spre scenă pentru a-şi primi trofeul ce i-a fost acordat la categoria "cea mai bună interpretare pop solo", înmânat de Jennifer Lopez şi Pitbull, informează contactmusic.com.

Sediuk, un reporter ucrainean specializat în farse televizate, a urcat pe scenă, a luat microfonul şi a început să vorbească incoerent, pretinzând că susţine un discurs prin care o felicita pe Adele, însă Jennifer Lopez a dovedit că are prezenţă de spirit, luându-i microfonul şi indicându-i să părăsească scena.

Potrivit presei internaţionale, Vitalii Sediuk a reuşit să treacă de agenţii de securitate de la Staples Center din Los Angeles şi s-a aşezat pe un scaun din rândul al doilea, rămas liber întrucât Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a întârziat la ceremonie. Reporterul ucrainean s-a îndreptat apoi în mare viteză spre scenă, în momentul în care Adele a câştigat acel trofeu.

Vitalli Sediuk a fost reţinut de agenţii de securitate şi apoi a fost arestat, relatează The Hollywood Reporter. El urmează să ajungă în faţa unui tribunal american în luna martie şi a fost acuzat de încălcarea unei proprietăţi private.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici