Un traficant de droguri, înarmat cu arc şi săgeţi, prins în timp ce încerca să fugă din Australia cu jet ski-ul | VIDEO

Un bărbat din Marea Britanie, căutat pentru trafic de droguri, a fost arestat în apropiere de o insulă din Australia, în timp ce încerca să fugă din ţară cu ajutorul unui jet ski, spun autorităţile, relatează BBC.

942 afișări
Imaginea articolului Un traficant de droguri, înarmat cu arc şi săgeţi, prins în timp ce încerca să fugă din Australia cu jet ski-ul | VIDEO

Un traficant de droguri, înarmat cu arc şi săgeţi, a fost arestat în timp ce încerca să fugă din Australia cu jet ski-ul | VIDEO

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost arestat pe insula Saibai, la doar 4 kilometri de Papua Noua Guinee, după ce a călătorit 150 de kilometri din nordul Australiei.

Bărbatul a fost prins în mlaştini şi potrivit poliţiştilor acesta ar fi fost înarmat cu un arc şi o săgeată, precum şi alte provizii. Acesta va fi dus înapoi în vestul Australiei.

 

„Acest arest reprezintă un mesaj puternic pentru cei care încearcă să fugă, capacitatea noastră de urmărire fiind superioară”, declară un purtător de cuvânt pentru poliţia australiană.

Poliţiştii spun că bărbatul, care nu a fost numit oficial, a fugit luni cu ajutorul unui jet ski din portul Punsand spre Queensland.

Insula Saibai este doar una dintr-un şir de mai multe insule din Strâmtoarea Torres, acestea aparţinând Australiei.

Navele autorităţilor australiene patrulează cu regularitate strâmtoarea, mai ales pentru a preveni solicitanţii de azil care încearcă să intre în Australia cu ajutorul bărcilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici