Val de critici pe pagina de Facebook a Poliţiei Române după reţinerea plăcuţelor M..E PSD | FOTO

Mai mulţi utilizatori de Facebook au reacţionat într-un mod critic şi au postat mesaje negative pe pagina Poliţiei Române, după ce ofiţerii de la Brigada Rutieră au reţinut plăcuţele M..EPSD şi i-au suspendat permisul lui Răzvan Ştefănescu.

3792 afișări
Imaginea articolului Val de critici pe pagina de Facebook a Poliţiei Române după reţinerea plăcuţelor M..E PSD | FOTO

Val de critici pe pagina de Facebook a Poliţiei Române după reţinerea plăcuţelor M..EPSD

”Aşa se face? Când PSD-ului nu îi convine ceva, dispare. Numai am pic de respect pentru poliţia română, acum sunteţi nişte nimeni pentru mine. plăcuţele de înmatriculare erau legale , ce era în capul vostru?”, a scris un utilizator de Facebook.

Altcineva susţine că Poliţia Română este o ”instituţie nereformată şi profund comunistă”.

”Instituţie nereformată şi profund comunistă, care acţionează doar la ordinele tovarăşilor conducători, indiferent de legalitatea ordinelor. Să vă fie ruşine!”.

Un alt utilizator face trimitere la romanul ”1984”, scris de George Orwel.

”Poliţia minţii 1984. Atunci când orice afront asupra PSD-ului este pedepsit prin hărţuire. Poliţia română dă dovadă de unealta PSD mai mult decât îmi imaginam. Bezna minţii”.

Un alt utilizator de Facebook susţine că, prin demersul Poliţiei de a reţine plăcuţele de înmatriculare, mesajul antiPSD se va propaga.

”O să tot vedeţi mesajul de pe plăcuţele pe care tocmai le-aţi ridicat, peste tot prin ţară. Ceva cu PSD. Cred că vă aduceţi aminte. ;) Atâtea infracţiuni se întâmplă în ţara asta şi pe voi vă doare de nişte plăcuţe de înmatriculare care oricum sunt legale pe tot teritoriul Uniunii Europene. Am avut compasiune atunci când un poliţist a fost rănit în misiune sau atunci când poliţiştii sunt înjuraţi şi agresaţi în trafic de persoane recalcitrante. Dar prin asta aţi înfuriat o mulţime de oameni. Şi toate acţiunile au urmări. Poliţia nu mai e pentru români, Poliţia e pentru penali. Trist...”, a scris el.

Alţi utilizatori susţin că Poliţia ar trebui să fie preocupată de problemele reale din trafic.

”În loc să îi vânaţi pe ăştia la îndemnul unor politicieni corupţi, mai bine aţi umbla pe străzi şi v-aţi preocupa de idioţii care şicanează în trafic şi sar la bătaie. Sau aia care stau pe telefoane în timp ce conduc. De ăştia ar trebui să vă pese. Ăia care nu opresc la trecerile de pietoni şi sunt la un pas să dea peste oameni nevinovaţi. Ăia care opresc neregulamentar şi blochează o bandă de circulaţie aiurea. Astea ar trebui să fie priorităţile voastre. Nu să staţi să vânaţi oameni la îndemnul unor oameni care spală cu acest popor pe jos că nu le plac numere de înmatriculare înregistrate legal. Ruşine. Poliţia ar trebui să însemne siguranţă şi încredere, nu? V-aţi dus la acelaşi nivel cu jandarmeria. Dezamăgitor ... Se pare că legile sunt aplicate doar când e interesul vreunul şmecheraş la mijloc”, a scris altcineva.

”Ruşine! În ţara cu cei mai mulţi oameni morţi pe şosele, Poliţia Română vânează plăcuţe de înmatriculare, în mod abuziv. Ruşine încă o dată!”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici