Veste bună pentru Julia Louis-Dreyfus, celebră pentru rolul din "Seinfeld", diagnosticată cu cancer mamar

Actriţa americană Julia Louis-Dreyfus, celebră pentru rolul din serialul TV "Seinfeld", diagnosticată anul trecut cu cancer mamar, a încheiat cu succes chimioterapia, potrivit tmz.com.

937 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru Julia Louis-Dreyfus, celebră pentru rolul din "Seinfeld", diagnosticată cu cancer mamar

Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer mamar, a încheiat chimioterapia

Julia a publicat un clip cu cei doi fii ai ei, Charlie, în vârstă de 20 de ani, şi Henry, în vârstă de 25 de ani, dansând şi mimând versurile piesei lui Michael Jackson "Beat It", un omagiu adus mamei lor la încheierea chimioterapiei.

Actriţa a fost diagnosticată cu cancer la sân în septembrie 2017 şi a început imediat agresivul tratament.

Actriţa şi prezentatoarea TV Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus, născută în 1961, este cunoscută pentru rolurile din sitcomurile "Seinfeld" şi "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine". Este singura actriţă premiată cu trei premii Emmy pentru trei seriale diferite - "Seinfeld", "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine" şi "Vicepreşedinta/ Veep".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici