Vezi aici ce salarii au câştigat vedetele - GALERIE FOTO

Jennifer Aniston, Tiger Woods, Will Ferrell, Beyonce şi Jay-Z se numără printre vedetele din lumea mondenă internaţională care au ajuns într-un an la salarii impresionante, Will Ferrell fiind una dintre vedetele plătite exagerat de mult la Hollywood.

41 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce salarii au câştigat vedetele - GALERIE FOTO

Beyonce şi Jay-Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Jennifer Aniston a reuşit să câştige într-un an 27 milioane de dolari.

Recent, actriţa a ocupat prima pagină a ziarelor americane datorită unei fotografi incendiare ce a apărut pe coperta revistei W alături de actorul Gerard Butler. Cei doi au petrecut împreună două zile într-un deşert unde au realizat un set de fotografii incendiare. Presa americană continuă să afirme că cei doi actori ar avea o relaţie secretă.

Jennifer Aniston, mult timp descrisă drept "fata din vecini preferată de americani", apare în fotografia de pe copertă purtând lenjerie sexy, iar scoţianul Gerard Butler apare în uniforma poliţiştilor din New York.

Cântăreaţa şi actriţa Beyonce a câştigat într-un an 80 milioane de dolari, iar soţul ei, Jay-Z, 82 milioane de dolari.

La începutul anului, Beyonce şi Jay-Z au fost desemnaţi, de revista Forbes, cuplul cu cele mai mari câştiguri la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv. Beyonce şi Jay-Z au câştigat împreună 122 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009, devenind astfel cuplul de vedete cu cele mai mari câştiguri din industria de divertisment.

Beyonce şi Jay-Z domină acest top, graţie încasărilor importante realizate din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi datorită veniturilor obţinute din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum Budweiser, American Express etc.

Actorul Patrick Dempsey, cunoscut datorită personajului McDreamy din serialul Grey's Anatomy, a câştigat într-un an 3, 5 milioane de dolari.

Anul trecut, actorul a fost inclus în topul celor mai bine plătiţi actori dintr-un serial de televiziune, actorul primind 250.000 de dolari pe episod.

Tiger Woods a câştigat 110 milioane de dolari într-un an.

Luna trecută, jucătorul de golf a plecat împreună cu soţia sa de la clinica "Gentle Path" din Hattiesburg, clinică specializată în dependenţa de sex, cei doi călătorind împreună spre Florida, după ce şi-au luat toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi deranjaţi. Potrivit Daily Mail, şi soţia lui Tiger Woods, Elin Nordegren, a participat la şedinţe de consiliere împreună cu soţul său în cadrul clinicii din Mississippi.

Publicaţia britanică The Sun menţionează că jucătorul de golf, care este acuzat că ar fi avut 12 amante, ar fi recunoscut că a avut trei relaţii extraconjugale, cu Rachel Uchitel (34 de ani), cu Jaimee Grubbs (26 de ani) şi cu o altă femeie.

Cineastul Tyler Perry a reuşit să câştige într-un an impresionanta sumă de 125 milioane de dolari.

Actor şi regizor, Perry a fost inclus anul trecut pe primul loc în topul bărbaţilor cu cele mai mari câştiguri de la Hollywood, realizat de revista Forbes, după ce a obţinut 75de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009.

Will Ferrell a câştigat într-un an 31 milioane de dolari.

Deşi nu a avut succes cu ultimele sale filme, actorul se numără printre vedetele plătite exagerat la Hollywood, potrivit Forbes. Will Ferrell a ocupat prima poziţie în urma eşecului filmului său "Land of the Lost", lansat în vara lui 2009, despre care Forbes susţine că a avut costuri de producţie de 100 de milioane de dolari, dar a obţinut încasări de doar 65 de milioane de dolari pentru studioul producător (Universal Pictures).

Acest film urmează dezamăgitorului "Semi-Profesionist", lansat de Ferrell în 2008, care a o obţinut încasări de doar 43 de milioane de dolari, şi peliculei "Fraţi vitregi/ Step Brothers" din 2008, cu încasări de 128 de milioane de dolari.

Folosind o formulă care calculează salariul estimat al actorilor pentru fiecare film, incluzând vânzările de DVD-uri şi drepturile de televizare, şi prin raportarea la încasările filmului, editorii Forbes.com au ajuns la concluzia că pentru fiecare dolar plătit lui Will Ferrell, filmul său a câştigat doar 3,29 dolari.

Actriţa şi scenarista Tina Fey câştigat 4, 6 milioane de dolari.

Anul trecut, Tina Fey a fost inclusă în clasamentul celor mai bine plătite actriţe de televiziune din Statele Unite, întocmit de revista Forbes, pe baza veniturilor obţinute în perioada 1 iunie 2008 - 1 iunie 2009. Pentru prestaţia din "30 Rock" Tina Fey a primit 7 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici