VIDEO emoţionant: I-a salvat când erau pui şi au rămas prieteni pe viaţă

Clipul următor surprinde povestea salvatorului de lei Kevin Richardson şi a celor 32 de feline pe care le-a ajutat de-a lungul timpului.

1302 afișări
Imaginea articolului VIDEO emoţionant: I-a salvat când erau pui şi au rămas prieteni pe viaţă

VIDEO emoţionant: I-a salvat când erau pui şi au rămas prieteni pe viaţă

Kevin Richardson poate fi numit un adevărat îmblânzitor de lei. Acesta doarme alături de feline, le mângâie, se joacă şi are grijă de ele în permanenţă.

Totuşi, Kevin este conştient că orice mişcare greşită poate fi fatală. Cu toate acestea, animalele salvate trăiesc la ferma sa din sudul Africii iar compasiunea, încrederea şi  dragostea pe care o simte pentru aceste animale  i-au permis să dezvolte un limbaj propriu.

El spune că abordarea instinctuală a acestor animale a condus la o relaţie de apropiere între ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici