VIDEO Natalie Imbruglia vine în România pentru a susţine un concert acustic

Natalie Imbruglia va susţine un concert acustic la Berăria H din Bucureşti, pe 29 aprilie, de la ora 22.30. Biletele vor fi puse în vânzare vineri în reţeaua iabilet.ro şi la Beraria H.

349 afișări
Imaginea articolului VIDEO Natalie Imbruglia vine în România pentru a susţine un concert acustic

Natalie Imbruglia va susţine un concert în România pe 29 aprilie

Natalia Imbruglia aduce în premieră în România hiturile care au făcut-o celebră sâmbătă, pe 29 aprilie la Berăria H, din Bucureşti.

Biletele se pun în vânzare vineri, 10 februarie, de la ora 11:00, pe www.iabilet.ro, la Berăria H şi în reţeaua de 1500 de puncte fizice din reţeaua www.iabilet.ro/reţea din toată ţara şi până pe 15 martie au reducere 30%.

Turneul internaţional acustic al celebrei artiste porneşte pe 22 aprilie în Rusia şi va include şi România alături de ţări ca Marea Britanie, Italia, Croaţia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.
Natalie Jane Imbruglia este o cântăreaţă de origine australiană a cărei voce a devenit cunoscută în întreaga lume datorită melodiei "Torn", o reinterpretare a piesei cu acelaşi titlu ce aparţine formaţiei rock americane Ednaswap. "Torn" a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor şi i-a adus artistei numeroase premii importante precum "MTV Video Music Award for Best New Artist", "MTV Europe Music Award for Best Song", "Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist" precum şi trei nominalizări la premiile Grammy.

Biletele sunt disponibile începând cu 10 februarie pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/reţea la următoarele preţuri: Earlybird până pe 15 martie: Categoria A - 135 de lei, Categoria B - 99 de lei, Categoria C - 70 de lei; Presale: până pe 29 aprilie: Categoria A - 150 de lei, Categoria B - 120 de lei, Categoria C - 90 de lei; La intrare: Categoria A - 170 de lei, Categoria B - 140 de lei, Categoria C - 100 de lei

Harta categoriilor poate fi găsită aici: www.berariah.ro/upload_pics/harta-sala-abc.jpg

Actriţă, cântăreaţă şi fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock "Natalie Imbruglia - Alanis Morissette - Sheryl Crow" ce a dominat în anii '90 televiziunile şi radiourile din întreaga lume. Materialele sale au fost vândute în zeci de milioane de exemplare pe întregul glob, iar albumul de debut "Left of the Middle" deţine în continuare recordul pentru "Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist". În 2004, Natalie a fost clasată pe locul şase în topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera să cinematografică i-a adus roluri în pelicule de succes precum "Johnny English" (2003), "Closed for Winter" (2009) sau "Underdogs" (2013).

Cel mai recent album al artistei, "Male", a fost lansat în vara anului 2015 şi este o încercare inedită şi curajoasă de a reinterpreta într-o manieră feminină şi delicată nu mai puţin de treisprezece piese compuse şi cântate de voci bărbăteşti celebre. "Male" a fost primit foarte bine atât de critici, cât şi de fanii artistei.

Referinţe muzicale:



 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici