FOTO Un celebru actor de la Hollywood îşi arată susţinerea pentru protestele din România

Actorul de origine română Sebastian Stan, care a jucat în filmul "Captain America: Civil War", nu şi-a uitat originile şi a postat pe o reţea de socializare un mesaj de susţinere pentru protestatarii care se află de zile bune în Piaţa Victoriei.

1799 afișări
Imaginea articolului FOTO Un celebru actor de la Hollywood îşi arată susţinerea pentru protestele din România

FOTO Un celebru actor de la Hollywood îşi arată susţinerea pentru protestele din România

Sebastian Stan a postat o fotografie pe Instagram, cu mesajul ”România, în acest moment. Aici m-am născut eu”, imaginea reprezentând momentul în care sute de mii de oameni au aprins luminiţe, duminică, în Piaţa Victoriei.

Mesajul a fost primit cu bucurie de fanii săi, care i-au răspuns la postare în scurt timp: ”Respect”, ”Rugăciunile mele se îndreaptă spre România” sau ”Ma bucur ca ai postat aceea fotografie si nu ai uitat de unde ai plecat . Bravo !”.

 

Romania. Right now. This is where I was born. #resist #romania🇹🇩 #mybloodisyourblood

A photo posted by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

 

Sebastian Stan şi-a reluat rolul Soldatului de iarnă în lungmetrajul "Captain America: Civil War", care a fost lansat pe marile ecrane pe 6 mai 2016 şi va juca în filmul "Logan Lucky", în regia lui Steven Soderbergh, care va avea premiera în 2017.

Născut în 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine românǎ. El a părăsit România la vârsta de opt ani, alături de mama sa, de profesie pianistă, pentru a se muta la Viena şi ulterior la New York. În timpul şcolii a jucat în filme precum "Harvey", "Cyrano de Bergerac", "Little Shop of Horrors", "Over Here" şi "West Side Story". A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎţii Rutgers, dar şi la Shakespeare's Globe Theatre din Londra.

A devenit celebru datoritǎ rolurilor Jack Benjamin din drama "Kings" şi Carter Baizen din "Gossip Girls". A mai avut apariţii în filme precum "Uşi roşii/ Red Doors", "Arhitectul/ The Architect", "Conjuraţia tăcerii/ The Covenant", "Educaţia lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks", "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", "Teleportaţi în adolescenţă/ Hot Tub Time Machine", "Lebăda neagră/ Black Swan" şi primele două filme din franciza "Căpitanul America".

Actorul de origine română s-a remarcat cu rolul Pălărierul Nebun din serialul "Once Upon a Time" şi în miniseria TV "Political Animals", în care a jucat alături de Ellen Burstyn şi Sigourney Weaver. De asemenea, Sebastian Stan a putut fi văzut pe marile ecrane în comedia cu accente dramatice "Ricki and the Flash", în care o are ca parteneră pe celebra Meryl Streep.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici