VIDEO Super Bowl: Lady Gaga a plonjat de pe acoperişul unui stadion şi s-a scăldat în lumina dronelor

Lady Gaga a plonjat de pe acoperişul stadionului NRG din Houston şi s-a "scăldat" în lumina a sute de drone, într-un show aerian spectaculos. Totuşi, spectacolul oferit de Lady Gaga a fost destul de reţinut faţă de standardele vedetei, transmite BBC.

806 afișări
Imaginea articolului VIDEO Super Bowl: Lady Gaga a plonjat de pe acoperişul unui stadion şi s-a scăldat în lumina dronelor

VIDEO Super Bowl: Lady Gaga a plonjat de pe acoperişului unui stadion şi s-a scăldat în lumina dronelor

Lady Gaga şi-a schimbat doar de două ori vestimentaţia în timpul concertului, lăsând muzica să răsune, într-un show de douăsprezece minute. Cântăreaţa a început prin a intona imnul lui Woody Guthrie despre drepturile civile, ca o mustrare blândă, dar care atrage subversiv şi subtil atenţia asupra administraţiei Trump; apoi, a cântat "Born This Way", imnul ei despre acceptare şi incluziune.

"No matter black, white or beige... I was born to be brave/ Nu contează dacă eşti negru, alb sau bej ... M-am născut să fiu curajos", a cântat Gaga în faţa unei audienţe de telespectatori americani aproximată la 110 milioane. Dar Gaga s-a abţinut de la predici moralizatoare. Vedeta a spus pur şi simplu: "Suntem aici pentru a te face să te simţi bine" (şi, mai târziu, "Salut mama!").

Înaintea Super Bowl, vedeta a declarat că show-ul va fi "despre diversitate" şi va celebra "spiritul de egalitate". Şi, în timp ce, în acest spectacol nu a eclozat dintr-un ou (ca la gala Premiilor Grammy din 2011) şi nu s-a acoperit în vopsea ce se asemăna sângelui (precum în turneul Monster Ball din 2009), show-ul de la Super Bowl a fost cu siguranţă spectaculos.

Gaga a apărut pentru prima dată la 79 de metri deasupra mulţimii, cu un roi de drone plutind în spatele ei; licărind în cer, înainte de a se preschimba în culorile stelelor, în timpul imnului de stânga al lui Woody Guthrie. "O naţiune sub Dumnezeu, indivizibilă, libertate şi justiţie pentru toţi", a declarat vedeta, care a făcut imediat un plonjeu în stilul unei lebede de pe acoperiş şi a aterizat pe o structură impozantă ce se asemăna unei torţe, la câţiva metri mai jos. Acolo, Gaga a cântat un setlist ameţitor de hit-uri, inclusiv "Poker Face", "Just Dance"" şi "Telephone", susţinută de o armată de dansatori. Vocea ei puternică şi rezonantă şi coregrafia complicată au lăsat-o cu respiraţia tăiată pentru balada "Million Reasons."

Super Bowl-ul, în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreună cu festivităţile alcătuiesc duminica Super Bowl (Super Bowl Sunday). De-a lungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii şi este ca o sărbătoare naţională. Mulţi cântăreţi populari au cântat în deschiderea Super Bowl-ului şi în timpul ceremoniilor din pauza meciului. Duminica Super Bowl este a doua mare zi în privinţa consumului de mâncare din S.U.A. Drepturile de televizare ale Super Bowl-ului sunt deţinute în fiecare an de o singură televiziune importantă (în prezent, NBC) în S.U.A. , iar difuzarea anuală este faimoasă datorită celei mai scumpe publicitaţi din an. Ca rezultat, publicitatea urmarită în timpul Super Bowl-ului a devenit un obicei a acestui eveniment anual.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici