Vrăjitoarele au stropit cu "apă trăznită" o poartă a Palatului Parlamentului - FOTO

Patru vrăjitoare, ucenice ale vrăjitoarei Cireşica, au stropit, duminică, una dintre porţile Palatului Parlamentului cu apă "trăznită", pentru îndepărtarea răului din Palat şi pentru a fi "frăţie în Parlament şi în politică".

490 afișări
Imaginea articolului Vrăjitoarele au stropit cu "apă trăznită" o poartă a Palatului Parlamentului - FOTO

Vrăjitoarele au descântat şi stropit cu "apă trăznită" o poartă a Palatului Parlamentului (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Cele patru vrăjitoare de magie albă - Rovenţa şi Isaura din Buftea, precum şi Geanina şi Samira, fiica prezicătoarei Sandra, din Bucureştii Noi - au sosit la Parlament în jurul orei 12.00 pentru a stropi cinci colţuri din clădire, ştiute numai de ele, unde după spusele lor, ar fi "făcături".

Pentru că trebuiau să stea la o coadă la care aşteptau deja peste o mie de vizitatori, care doreau să intre în Palat cu ocazia evenimentului "Parlament deschis", cele patru vrăjitoare, îmbrăcate în costume tradiţionale ţigăneşti, au renunţat să mai intre în clădire.

Ele au făcut, astfel, de la poartă descântecul ca Parlamentul "să rămână curat, luminat, de la Dumnezeu lăsat", au stropit porţile cu apă "trăznită" din ghiocuri mari, cu buchete de flori.

Vrăjitoarea Rovenţa a explicat că ele au fost trimise special de vrăjitoarea Cireşica pentru a îndepărta răul. "Sunt cinci colţuri în care acele cinci colţuri sunt cinci făcături. Chiar dacă noi ştim cine a făcut aceste cinci făcături, noi nu avem voie să spunem. Noi am venit special pentru a stropi acele colţuri, pe care le ştim doar noi, vrăjitoarele", a menţionat ea.

Rovenţa a mai arătat că duminică seara va avea loc încheierea descântecului.Vrăjitoarea a susţinut că stropirea doar a porţilor cu apă "pleznită" este de ajuns.

Invocând că gardienii nu le-au dat voie să intre în Palat cu obiectele de magie, una dintre vrăjitoare a ţinut să arate că ele au avut intenţii bune.

"Probabil s-au gândit că noi vrem să facem vreun rău, dar noi suntem tămăduitoare şi vrăjitoare de magie albă, care vrem să facem doar bine. Nu vrem să facem niciun rău ci, din contră, vrem să fie frăţie în Parlament şi în politică şi toţi cetăţenii noştri să nu mai sufere şi să nu mai fie afectaţi de certurile politicienilor", a ţinut să precizeze vrăjitoarea Samira.

Pe de altă parte, vrăjitoarea Geanina a fost de părere că jandarmii nu au făcut decât să respecte ordinele unor oameni mai mari , influenţaţi de flacăra violet. "Probabil este ordinul oamenilor mari din interiorul Parlamentului. Probabil că flacăra violet i-a străpuns asupra lor şi nu au voie. Este de ajuns că am stropit porţile cu licoarea aceasta descântată", a mai susţinut ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici