METEO 28 ianuarie. Cod galben de vânt puternic în 13 judeţe

Meteorologii au emis, joi, avertizări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în 13 judeţe, în următoarele ore.

1995 afișări
Imaginea articolului METEO 28 ianuarie. Cod galben de vânt puternic în 13 judeţe

METEO. Cod galben de vânt puternic în 13 judeţe

Astfel, până la ora 9:00, în zona de munte a judeţelor Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi se anunţă intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 70-80 km/h, iar la altitudini de peste 1800 metri rafalele vor depăşi 90 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

De asemenea, în zona înaltă de munte din Argeş, Buzău, Prahova şi Dâmboviţa se vor semnala, până la ora 9:00, intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 70-80 km/h, iar la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor depăşi 90 km/h, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

Sub Cod galben sunt, până la ora 10:00, şi localităţi din judeţul Botoşani, zona de munte din Vrancea şi întreg judeţele Vaslui şi Iaşi. ANM anunţă Intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...60 km/h, iar în zona Carpaţilor de Curbură, 70...90 km/h, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

Până la ora 11:00, la munte în Caraş-Severin şi Hunedoara se vor semnala, la altitudini mari, intensificări ale vântului cu rafale de 90-100 km/h, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici