Prognoza meteo pentru Bucureşti. Cât timp mai durează ploile şi vijeliile

Vremea în Bucureşti va fi dominată de ploi şi vijelii şi în zilele următoare, până joi, potrivit unei prognoze speciale publicată marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

1866 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru Bucureşti. Cât timp mai durează ploile şi vijeliile

Prognoza meteo pentru Bucureşti până joi. Ploi, vijelii şi grindină

De marţi până joi dimineaţa, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, vijelii şi grindină.

Cantităţile de apă ce se vor acumula îndeosebi în intervale scurte de timp, vor depăşi 15...20 l/mp.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 26 de grade, iar cele minime între 15 şi 17 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici