Antonescu: Dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL în moşia lui Ponta, se înşală

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că, dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL "într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare", se înşală.

1228 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL în moşia lui Ponta, se înşală

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Un singur lucru trebuie să fie clar şi pentru Victor Ponta, şi pentru Ilie Sârbu, şi pentru Daniel Constantin, şi pentru toată lumea: PNL a făcut în anumite condiţii şi a cerut votul românilor pentru USL. Dacă cineva crede că PNL, cuminţel aşa, va accepta transformarea USL într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare, se înşală", a spus Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Ideea de a schimba regulile jocului, de a impune alte raporturi politice în interiorul unei Uniuni care a avut un program şi o structură de organizare foarte clară, pe care le-a respectat până acum, poate să împingă la ruperea Uniunii. Noi nu vrem să rupem Uniunea, noi am făcut nişte propuneri în limitele înţelegerii iniţiale, pe locurile noastre", a mai declarat Antonescu.

El a menţionat că premierul a spus despre cei nominalizaţi recent de PNL în Guvern că sunt "foarte buni, că sunt în regulă".

"De aceea impasul din acest moment ţine de încercarea domnului Ponta de a impune o altă structură a Guvernului, cu alt număr de vicepremieri, cu alte raporturi de forţă, ceea ce sigur că pentru noi nu este acceptabil", a mai declarat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici