„Asta este pentru că le-ai dat drumul la criminali!”. Eugen Nicolicea, scuipat şi înjurat de un protestatar/ Reacţia deputatului PSD/ Ştefănescu: Nişte paraziţi care înjură pe bani externi | VIDEO

Deputatul Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, acesta din urmă acuzându-l că a făcut legi pentru a elibera tâlharii şi violatorii.

11703 afișări
Imaginea articolului „Asta este pentru că le-ai dat drumul la criminali!”. Eugen Nicolicea, scuipat şi înjurat de un protestatar/ Reacţia deputatului PSD/ Ştefănescu: Nişte paraziţi care înjură pe bani externi | VIDEO

„Asta e pentru că le-ai dat drumul la criminali, mă!”. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat de un protestatar | VIDEO

Protestatrul Rezist s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi l-a scuipat. "Asta pentru că ai dat drumul la toţi tâlharii şi violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale", a spus Ion Stelian.

"Eşti un prost", a fost reacţia lui Nicolicea.

Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Eşti un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc
Nicolicea: Cu cât? Vezi că eşti prost?
Protestatar: Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (...) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în parlament?
Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?"

Este dialogul dintre deputat şi protestatar, în timp ce amândoi merg pe stradă. Protestatarul îl scuipă pentru a doua oară pe Nicolicea, iar în video-ul postat pe Facebook se vede că intervine şi un trecător care spune: "Asta deja e hărţuire. Nici eu nu sunt de acord, dar totuşi..."

Protestatarul Stelian Ion a avut un schimb de replici şi cu Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD: "Măi, cap de s..., ce sarcini ţi-a tratat condamnatul Dragnea?
Codrin Ştefănescu: Du-te dracu de prost ce eşti".

La începutul anului, protestatarul Marian Ceauşescu l-a urmărit în trafic pe deputatul PSD Eugen Nicolicea.

La rândul săiu, Florin Iordache a avut garajul umplut cu afişe şi mesaje, iar anterior, şi preşedintele CCR Valer Dorneanu a fost apostrofat şi urmărit de protestatarii rezist prin Bucureşti.

Nicolicea: E o faptă reprobabilă comisă de nebunul oraşului

Nicolicea a declarat, pentru MEDIAFAX, referitor la protestatarul care l-a scuipat şi jignit vineri, la Drobeta Turnu Severin, că „este o faptă reprobabilă comisă de nebunul oraşului”.

„Este o faptă reprobabilă comisă de nebunul oraşului”, a afirmat Eugen Nicolicea, sâmbătă pentru MEDIAFAX.

Codrin Ştefănescu: Sunt nişte paraziţi, care înjură pe bani externi

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, după ce a fost apostrofat pe stradă de protestatarul Ion Olteanu, în Dobreta Turnu Severin, că este un parazit „care pe bani externi înjură, promovează violenţa, agresivitatea”, precizând că nu va face plângere la poliţie.

„Nu am de gând să fac nicio plângere la poliţie. Este de ajuns că astfel de personaje există ca să înţeleagă toată lumea unde s-a ajuns. Un singur om dă peste cap o întreagă comunitate, neavând serviciu, loc de muncă, nefiind integrat societal. El spune că este activist social şi recunoaşte public că este finanţat din străinătate ca să înjure instituţiile, şefii instituţiilor, cei din administraţie, ş.a.m.d., pe cine i se spune. El nu produce plus valoare pentru ţară, nu are un aport la binele unei naţiuni. El este un parazit. Sunt nişte paraziţi care pe bani externi înjură, promovează violenţa, agresivitatea şi distrug ceea ce restul comunităţii încearcă să construiască. Le distrug inclusiv pacea oamenilor internă şi pacea familială şi pacea comunităţii astfel de indivizi. Bineînţeles că există legi care trebuiesc doar aplicar, pur şi simplu”, a afirmat Codrin Ştefănescu, sâmbătă pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că protestatarul #rezist, Ion Olteanu, care l-a agresat verbal atât pe el, cât şi pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, este cunoscut în Drobeta Turnu Severin ca o persoană care are astfel de acţiuni inclusiv la evenimente naţionale importante.

„În Turnu Severin este cunoscut ca o persoană care face astfel de crize inclusiv de zilele importante naţionale. A făcut de 1 decembrie, va face de 24 ianuarie. E deja cunoscut lucrul acesta. Să nu înţeleagă lumea că astfel de personaje bizare au nevoie de ajutor medical. Nu, pentru că sunt foarte sănătoase. Ei îşi asumă şi pe bani astfel de acţiuni”, a completat social-democratul.

Întrebat de MEDIAFAX dacă se impune o modificare a legislaţiei, în sensul înăspririi sancţiunilor pentru astfel de acţiuni, Codrin Ştefănescu a spus că probabil odată cu trecerea timpului va fi modificată şi legislaţia, însă deocamdată legile trebuie mai întâi aplicate.

„Este vorba de un mod de agresiune care se pedepseşte legal, pentru că nu poţi să vii să arunci cu vopsea şi să pui cuţite în faţa Ministerului Justiţiei şi să primeşti o amendă pe care nu o plăteşti. Nu poţi să vii în faţa casei omului, proprietate privată, să îi distrugi bunurile, gardurile, maşina, şi să rămâi nesancţionat. Asta numai în România se întâmplă, dar în România s-au întâmplat tot felul de lucruri bizare, că numai în România am avut protocoale secrete, probe false. Numai în România am avut elite ca la Oradea şi la Ploieşti. (...) Sigur că, odată cu timpul, probabil că se va modifica şi legislaţia, probabil că vom deveni mult mai europeni. Şi la partenerii noştri din UE democraţia este acceptată şi înţeleasă după nişte norme şi reguli – până în momentul în care afectezi viaţa celuilalt, ori în momentul în care te duci peste casa omului să scrii cu spray, să îi agăţi toalete, să îi nenoroceşti maşina şi bunurile, asta nu mai este democraţie. Asta este deja faptă penală”, a explicat Codrin Ştefănescu.

Chestionat dacă a discutat cu Eugen Nicolicea, secretarul general al PSD a răspuns: ”Domnul Nicolicea este obişnuit. Sunt câţiva aceştia care au deviaţii comportamentale şi efectiv îi ignoră. Aşa cum am făcut şi noi şi oamenii de pe stradă din Turnu Severin, oameni foarte cumsecade şi cu frica de Dumnezeu şi care pur şi simplu îşi făceau cruce. Asta a fost reacţia văzută”.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici