Aura Vasile (PSD): Franks este diavolul cu pantofii găuriţi, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului român

Deputatul PSD Aura Vasile afirmă, într-un comunicat transmis, marţi, MEDIAFAX, că şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, este "diavolul cu pantofii găuriţi, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului român".

806 afișări
Imaginea articolului Aura Vasile (PSD): Franks este diavolul cu pantofii găuriţi, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului român

Aura Vasile: Franks este diavolul cu pantofii găuriţi, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului român (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Deputatul PSD spune că Jeffrey Franks s-a arătat optimist faţă de economia românească încă din 2009, el nefiind altceva "decât şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu" întrucât după ce acesta a câştigat alegerile au urmat tăierile de pensii şi majorarea TVA.

"Principalul rău abătut asupra României este cel care îl manevrează pe Emil Boc de după perdea în ultima vreme, diavolul cu pantofi găuriţi", afirmă Vasile, spunând despre Franks că este "artizanul anihilării economiei Ucrainei".

Deputatul PSD consideră că Franks este adevăratul şef al economiei româneşti şi duce poporul român spre dispariţie, după "realizările" din carieră, precum "distrugerea Argentinei, Ecuadorului, Ucrainei sau Paraguayului".

"Predicţiile economice ale lui Franks sunt nule, fapt dovedit de nenumăratele dăţi în care a anunţat creşteri, atunci când nici vorbă nu putea fi de aşa ceva. Dar sigur, domnia sa persistă şi face mai departe predicţii şi recomandări, ca şi acum, când preşedintele României afirmă că nu se pot asigura creşteri salariale, dar este contrazis de Franks, acest asasin economic, un Scaraoschi în carne şi oase care ţine în mână arma cu care distruge România", mai scrie Aura Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici