Bădălău (PSD): Un Congres însănătoşeşte viaţa PSD. E bine să vorbim, să spunem ce vrem/ Altă opinie despre organizarea de noi alegeri la social-democraţi

Preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că organizarea unui Congres ar ”însănătoşi” viaţa PSD, afirmând că este bine ca social-democraţii să discute despre problemele pe care le au şi spună ce vor să facă.

866 afișări
Imaginea articolului Bădălău (PSD):  Un Congres însănătoşeşte viaţa PSD. E bine să vorbim, să spunem ce vrem/ Altă opinie despre organizarea de noi alegeri la social-democraţi

Bădălău (PSD): Un Congres însănătoşeşte viaţa PSD. E bine să vorbim, să spunem ce vrem

„Este foarte importat un Congres în viaţa oricărui partid, mai ales în viata Partidului Social Democrat. Este bine să ne vedem, să discutăm problemele, să spunem ce vrem. (...) la Congres vin şi organizaţiile locale. E bine să vorbim. Aşa se însănătoşeşte viaţa partidului”, a declarat vicepreşedintele PSD Niculae Bădălău, pentru MEDIAFAX.

Niculae Bădălău a precizat că structura Guvernului urmează să fie decisă în Comitetul Executiv al PSD, nu la Congres.

Ivan, despre Congresul PSD: Scopul e de a întări poziţia lui Dragnea şi a omorî orice opoziţie

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris, joi, că un Congres extraordinar al PSD ar avea scopul de a suprima orice formă de opoziţie din partid, adăugând că strategia îi este propusă liderului Liviu Dragnea de consultanţi din afara ţării, dar că acesta nu va accepta.

„Sunt convins că o astfel se strategie îi este propusă lui Liviu Dragnea de către unii consultanţi de prin afară ţării, scopul fiind acela de a-i întări poziţia în partid şi de a omorî definitiv orice formă de opoziţie. În România încă funcţionează principiul “câştigătorul ia totul”, sau, varianta comunistă, “nu eşti de acordul cu şeful, eşti împotriva partidului”. O astfel de strategie ar avea şanse de reuşită, chiar şi aşa minime, dacă Dragnea ar fi un lider curajos. Un om care foloseşte interpuşi în orice, afaceri sau politică, toate deciziile sale importante fiind anunţate de alţii, care nu şi-a asumat nicio lupta directă cu nimeni, preferând să se facă util, să joace rolul de prieten şi apoi să-şi împingă adversarul pe scări, nu are nici pe departe profilul pentru o astfel de strategie. Îl văd mai degrabă pe Dragnea în Madagascar, decât să vină din nou în faţă membrilor de partid, al tuturor membrilor de partid, să-şi depună mandatul şi să le ceară din nou votul. De dată asta ar avea sigur concurenţă şi s-ar deschide spre discuţie subiecte la care nici Liviu Dragnea, nici cei câţiva din jurul lui, nu ar vrea să răspundă”, a scris Cătălin Ivan, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici